Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Wątków
- Przechowywanie Tokaja (3 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino - prośba o weryfikację. (0 Odpowiedzi)
- Z czego zrobić wino czerwone półwytrawne ? (17 Odpowiedzi)
- Wino z winorosli różnych odmian (1 Odpowiedź)
- Wino z herbaty, a inne rośliny? (2 Odpowiedzi)
- Wino gronowe z koncentratu (nie wine-kit) (1 Odpowiedź)
- Kwasek cytrynowy (1 Odpowiedź)
- Wino musuje, gazuje. Dlaczego? (3 Odpowiedzi)
- Wino winogronowe - zlewanie (2 Odpowiedzi)
- Przycięcie winorośli (1 Odpowiedź)
- Testowanie wina (5 Odpowiedzi)
- Wino z mniszka lekarskiego. ( Za słodkie ) (3 Odpowiedzi)
- Pierwsze dziewicze wino :-) ile cukru na rozpoczecie fermentacji? (1 Odpowiedź)
- Fermentacja nie w tą stronę (2 Odpowiedzi)
- Mysi posmak (4 Odpowiedzi)
- Jak działa proces? Co powoduje co? (6 Odpowiedzi)
- Problem z klarownością wina truskawkowego (3 Odpowiedzi)
- Wino z pomarańczy. (1 Odpowiedź)
- Za duże blg i mały problem (6 Odpowiedzi)
- Chcąc doprawić wino ziołami.. (1 Odpowiedź)