Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Dodawanie cukru na raty- dlaczego??? (5 Odpowiedzi)
- nie wiem co zrobić - pomocy (8 Odpowiedzi)
- gęstość piro (6 Odpowiedzi)
- przedawkowanie pirosiarczanu potasu (9 Odpowiedzi)
- Jabłka z czarnym bzem (4 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino i co dalej (13 Odpowiedzi)
- Szybka fermentacja w miazdze (6 Odpowiedzi)
- przestało "bulgać" w rurce fermentacyjnej (9 Odpowiedzi)
- Chmielenie wina (2 Odpowiedzi)
- Zatrzymana fermentacja (7 Odpowiedzi)
- zabite drożdże (6 Odpowiedzi)
- Mój jabol (7 Odpowiedzi)
- Moje pierwsze wino z aronii. (27 Odpowiedzi)
- Jak fermentować w miazdze? -pilne. (7 Odpowiedzi)
- Wino z węgierek -potrzebna podpowiedź (6 Odpowiedzi)
- Pomocy! Mam 10 kg winogron i baniak 50 l (9 Odpowiedzi)
- Wino z Malin - co dalej? (3 Odpowiedzi)
- 1moje wino z białego winogronu pomocy!:) (5 Odpowiedzi)
- sok stał 3 dni (4 Odpowiedzi)
- Sok jabłkowy w partiach (1 Odpowiedź)