Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
Przypięte wątki
- Wino krok po kroku (2.024 Odpowiedzi)
- Jesteś tu nowy? Przywitaj się z nami. (2.911 Odpowiedzi)
- MD - Matka Drożdżowa - nie ruszyła (161 Odpowiedzi)
- Identyfikacja owoców (310 Odpowiedzi)
- SAMO(?)UCZEK. Tutaj poćwicz pisanie na forum, edycję, bbcode, cytowanie, wysyłanie załączników. Zapytaj gdy nie wiesz ja (17 Odpowiedzi)
- PODRĘCZNIK FORUMOWICZA - zanim napiszesz Czytaj TO (10 Odpowiedzi)
- FAQ czyli najczęściej zadawane pytania (1 Odpowiedź)
- Chcesz żeby ktoś pomógł Ci w sprawie wina? Czytaj to. (2 Odpowiedzi)
- Najczęściej używane skróty (mini-słownik) (1 Odpowiedź)
Wątków
- Butelka - zagadka (5 Odpowiedzi)
- Wino z dzikiej róży dziwnie się oddziela (3 Odpowiedzi)
- Wino z jarzębiny i jarzębinowa ciekawostka. (2 Odpowiedzi)
- Wino na zwykłych drożdżach winiarskich bez MD (5 Odpowiedzi)
- Uzupełnianie soku / wina (3 Odpowiedzi)
- Jak wycelować w wino słodkie i sprawdzić %? (19 Odpowiedzi)
- Zmętnienie. Ponowne butelkowanie (12 Odpowiedzi)
- Wino od samego początku z jak najmniejszą ilością błędów :) (17 Odpowiedzi)
- 10 kg winogron+ 2kg cukru+4 litry wody (1 Odpowiedź)
- Pierwsze zlanie wina (3 Odpowiedzi)
- Ocet (2 Odpowiedzi)
- Zgorzkniałe wino czerwone (0 Odpowiedzi)
- Wino z domowych winogron - proporcje (3 Odpowiedzi)
- Czy to pleśń? (4 Odpowiedzi)
- Siarkowodór (3 Odpowiedzi)
- Czarny bez, kwaśne (5 Odpowiedzi)
- Przemrażanie tarniny = pytanie (1 Odpowiedź)
- Wino zbyt kwaśne. (2 Odpowiedzi)
- Zbyt mocne wino czy można zmniejszyć moc wina po fermentacji? (6 Odpowiedzi)
- Przesiarkowałem..... (2 Odpowiedzi)