Wina winogronowe
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Przypięte wątki
- Winogronowe - PIERWSZE WINO (Co po kolei robić) (104 Odpowiedzi)
- Winogronowe - ZLEWANIE I SIARKOWANIE (16 Odpowiedzi)
- Winogronowe - POMIAR KWASOWOŚCI (Regent za kwaśny) (60 Odpowiedzi)
- Winogronowe - OBLICZENIA (Ile cukru Ile wody) (84 Odpowiedzi)
- Winogronowe - SIARKOWANIE a utlenianie (Piro, tak czy nie) (92 Odpowiedzi)
- KONKURS 2015 - Opis technologii produkcji wina. (117 Odpowiedzi)
- Winogronowe - DROŻDŻE (redukujące kwas jabłkowy) (34 Odpowiedzi)
- Winogronowe - FERM USTAŁA (Za mało/za dużo cukru) (78 Odpowiedzi)
Wątków
- Redukcja kwasów (4 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino - zmętnienie po dodaniu klarowinu 2 (9 Odpowiedzi)
- Jak "podbić" smak wina (13 Odpowiedzi)
- Drożdże cydrowe do wina winogronowego? (3 Odpowiedzi)
- Siarkowanie miazgi? (4 Odpowiedzi)
- Kupne winogrona mołdawskie na wino? (5 Odpowiedzi)
- Nalot na winie w gąsiorze (1 Odpowiedź)
- Biały osad ma miazdze (8 Odpowiedzi)
- Wino z ciemnych winogron zatrzyało się na 12 Blg (3 Odpowiedzi)
- Wino z winoron ciemnych (20 Odpowiedzi)
- Octowy zapach nowego nastawu (6 Odpowiedzi)
- Wino tego samego nastawu różnie pracuje (1 Odpowiedź)
- Pierwsze wino, czy coś z tego bedzie? (12 Odpowiedzi)
- Brak/słabiutka fermentacja po oddzieleniu miazgi (7 Odpowiedzi)
- Wino z ciemnych wiogron odmiana nieznana ostatnie podejscie (24 Odpowiedzi)
- Zlane wino do balona (po burzliwej) 0-3 blg (8 Odpowiedzi)
- Ugniecione winogrona - cukier tak czy nie (6 Odpowiedzi)
- Wino smakuje jak sok (7 Odpowiedzi)
- Problem z winem (2 Odpowiedzi)
- Za Słodkie Wino co robić. (4 Odpowiedzi)