Dosładzanie
Wątków
- Melasa ? (8 Odpowiedzi)
- Ile czasu drożdże "Padają" (34 Odpowiedzi)
- szok termiczny czy lepiej niższa temperatura? (6 Odpowiedzi)
- Kiedy winko mozna dosładzać ?? (7 Odpowiedzi)
- Porcjowanie cukru (17 Odpowiedzi)
- mocne wytrawne czy to mozliwe (13 Odpowiedzi)
- Dosłodziłem węgierkowe !! (14 Odpowiedzi)
- wznowienie procesu fermentacji (6 Odpowiedzi)
- Pianka na powierzchni - <-Pilne ! (2 Odpowiedzi)
- badanie poziomu alkoholu i cukru (0 Odpowiedzi)
- Cukier a fermentacja w miazdze (5 Odpowiedzi)
- cukromierz (5 Odpowiedzi)
- kiedy dosladzac wino z ciemnych winogron (1 Odpowiedź)
- Utrata % (11 Odpowiedzi)
- Kiedy wino slodkie/polslodkie/ polwytrawne/wytrawne? (6 Odpowiedzi)
- Czy wino można dosłodzić ?? (14 Odpowiedzi)
- Róża - wstrętne, słabe, okropne (11 Odpowiedzi)
- Częściowo wyklarowane (2 Odpowiedzi)
- po dosłodzeniu biały osad w butelkach??? (9 Odpowiedzi)
- Dosladzanie: Czy cukier gronowy lub fruktoza sa lepsze od sacharozy? (16 Odpowiedzi)