Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Sporządzanie nastawów, obliczenia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Sporządzanie nastawów, obliczenia

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Wątków

  1. Ile cukru w miodzie? (1 Odpowiedź)
  2. odczyt cukru (4 Odpowiedzi)
  3. Blg (13 Odpowiedzi)
  4. Trzymacie się przepisów ? (8 Odpowiedzi)
  5. pomiar zawartości cukru (3 Odpowiedzi)
  6. jak to jest z tym cukrem? [obliczenia] (20 Odpowiedzi)
  7. wino ryżowe - obliczenia (18 Odpowiedzi)
  8. cukromierz (4 Odpowiedzi)
  9. Pomocy - kwasek wg Cieślaka (12 Odpowiedzi)
  10. czy mam dobry winomierz?? (2 Odpowiedzi)
  11. Ocieplanie balona ? (6 Odpowiedzi)
  12. nie umiem policzyc cukru (2 Odpowiedzi)
  13. Gdzie sie podział cukier w początkowym nastawie? (7 Odpowiedzi)
  14. Wino wiśniowe, obliczenia. (4 Odpowiedzi)
  15. syrop cukrowy potrzebna pomoc (3 Odpowiedzi)
  16. Pytanie o Baling (2 Odpowiedzi)
  17. Ile alkoholu w winie (7 Odpowiedzi)
  18. Co poszło nie tak ? :) (21 Odpowiedzi)
  19. Odnośnie objetości cukru (4 Odpowiedzi)
  20. Jaka woda? (20 Odpowiedzi)
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17