Mieszanie, doprawianie i korekta wad win
Wątków
- jak powinno pachnieć [z czarnego bzu?] (14 Odpowiedzi)
- kwasne (73 Odpowiedzi)
- za słodkie wino z czarnych porzeczek (8 Odpowiedzi)
- Gdzie mozna zakupić chipsy dębowe? (5 Odpowiedzi)
- Ciekawe kupaże (31 Odpowiedzi)
- Duuuży problem... czyli co robić, jak się jest idiota. (29 Odpowiedzi)
- Za dużo pirosiarczynu (12 Odpowiedzi)
- Zczerniało mi śliwkowe (13 Odpowiedzi)
- wino ryżowe - pachnie octem (21 Odpowiedzi)
- Jak sie pozbyc zapachu i smaku drozdzy? (12 Odpowiedzi)
- czy mozna polaczyc dwa mlode wina? (11 Odpowiedzi)
- Ryzowe za kwasne (20 Odpowiedzi)
- KWAS (2 Odpowiedzi)
- Przeciekające korki? (4 Odpowiedzi)
- Wino typu Tokay (1 Odpowiedź)
- Zaoctowanie wina (1 Odpowiedź)
- Czy jest jakas ogolna zasada kupazowania wina? (2 Odpowiedzi)
- winko capi drożdżami (4 Odpowiedzi)
- czerwone plamki (5 Odpowiedzi)
- moje wino miało cukier i skwasniało :( (12 Odpowiedzi)