Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Mieszanie, doprawianie i korekta wad win
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Mieszanie, doprawianie i korekta wad win

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Wątków

  1. biala obwodka (7 Odpowiedzi)
  2. gęste wino jabłkowe (4 Odpowiedzi)
  3. Wino zmętniało i zmieniło barwę (5 Odpowiedzi)
  4. zaslodkie - owocowe (5 Odpowiedzi)
  5. Ocet ? (1 Odpowiedź)
  6. razem czy rozdzielnie (2 Odpowiedzi)
  7. brak grawitacji (15 Odpowiedzi)
  8. Pigwowiec, jabłko, ryż (5 Odpowiedzi)
  9. Aronia (6 Odpowiedzi)
  10. Dziwny smak wina (3 Odpowiedzi)
  11. Bombelki w winie - co na to poradzć (6 Odpowiedzi)
  12. Problem z gęstoscia wina (2 Odpowiedzi)
  13. POMOCY - MOŻE DOPRAWIĆ? (6 Odpowiedzi)
  14. Fermentacja czy maceracja (esencja) (1 Odpowiedź)
  15. Choroby win - opisy (3 Odpowiedzi)
  16. Kupażowanie? (4 Odpowiedzi)
  17. smak drożdży w dojrzałym winie (7 Odpowiedzi)
  18. regulacja kwasowosci (4 Odpowiedzi)
  19. Wino ryzowe, czuc alkohol czy goryczke (2 Odpowiedzi)
  20. Przewietrzanie wina. (4 Odpowiedzi)
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14