Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Mieszanie, doprawianie i korekta wad win
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Mieszanie, doprawianie i korekta wad win

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Wątków

  1. watka:-) (3 Odpowiedzi)
  2. Porzeczkowe + ryżowe = ??? (1 Odpowiedź)
  3. za kwaśne... czeresniowo-wisniowo (5 Odpowiedzi)
  4. biala obwodka (7 Odpowiedzi)
  5. gęste wino jabłkowe (4 Odpowiedzi)
  6. Wino zmętniało i zmieniło barwę (5 Odpowiedzi)
  7. zaslodkie - owocowe (5 Odpowiedzi)
  8. Ocet ? (1 Odpowiedź)
  9. razem czy rozdzielnie (2 Odpowiedzi)
  10. brak grawitacji (15 Odpowiedzi)
  11. Pigwowiec, jabłko, ryż (5 Odpowiedzi)
  12. Aronia (6 Odpowiedzi)
  13. Dziwny smak wina (3 Odpowiedzi)
  14. Bombelki w winie - co na to poradzć (6 Odpowiedzi)
  15. Problem z gęstoscia wina (2 Odpowiedzi)
  16. POMOCY - MOŻE DOPRAWIĆ? (6 Odpowiedzi)
  17. Fermentacja czy maceracja (esencja) (1 Odpowiedź)
  18. Choroby win - opisy (3 Odpowiedzi)
  19. Kupażowanie? (4 Odpowiedzi)
  20. smak drożdży w dojrzałym winie (7 Odpowiedzi)
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14