Mieszanie, doprawianie i korekta wad win
Wątków
- Wymrażanie kwasu w winie - jak? (6 Odpowiedzi)
- Posmak "mysi" (20 Odpowiedzi)
- Gorzki smak winogronowego (4 Odpowiedzi)
- Odkwaszanie a kolor (3 Odpowiedzi)
- Wiśniowo-porzeczkowe kwaśne => odkwaszanie sodą oczyszczoną (0 Odpowiedzi)
- dziwne barwy wina (19 Odpowiedzi)
- Ile trzeba dodać wywaru z czarnej herbaty do wina truskawkowego? (6 Odpowiedzi)
- Jak skorygować śliwkowe i truskawkowe? (20 Odpowiedzi)
- Problem z utlenieniem wina!!!! (4 Odpowiedzi)
- Mocno nagazowane (16 Odpowiedzi)
- Problem - kożuch na rodzynkowym (3 Odpowiedzi)
- za słodkie (15 Odpowiedzi)
- Gorzki smak wina aroniowego (6 Odpowiedzi)
- Bieleje pod korkiem (13 Odpowiedzi)
- Słone wino (10 Odpowiedzi)
- Czipsy dębowe kiedy dodawać? (5 Odpowiedzi)
- Jakie znaczenie ma kwasowość? (4 Odpowiedzi)
- mieszanie Win? (11 Odpowiedzi)
- Płatki (chipsy) dębowe (38 Odpowiedzi)
- Aromat pomarańczy, cytryny w winie (2 Odpowiedzi)