Mieszanie, doprawianie i korekta wad win
Wątków
- Czy do przeslodzonego wina moge dodac owoce i rozpoczac kolejna fermentacje??? (7 Odpowiedzi)
- Jabłkowe po roku nadal nagazowane (7 Odpowiedzi)
- za sodkie winko (5 Odpowiedzi)
- WINO RYŻOWE <- WYSZŁO ZIELONE ?!?!?! (25 Odpowiedzi)
- Ciemniejące wino białe - czy da się rozjaśnić? (10 Odpowiedzi)
- czy mogę zmieszać? (2 Odpowiedzi)
- Wino za słodkie (18 Odpowiedzi)
- co jest ze smakiem?! [goryczka, cierpkość] (4 Odpowiedzi)
- Jak przyciemnić ? (8 Odpowiedzi)
- Gorzki smak wina (9 Odpowiedzi)
- palacy smak w ustach (11 Odpowiedzi)
- Biały kołnierzyk (11 Odpowiedzi)
- Osad na dnie butelek po rozlaniu.. (5 Odpowiedzi)
- Dziwny osad na powierzchni wina!! (9 Odpowiedzi)
- po raz n-ty za słodkie :( (4 Odpowiedzi)
- Czyżby zaoctowało? (5 Odpowiedzi)
- Ot wznowiona fermentacja (3 Odpowiedzi)
- 34-letnie wino.... (28 Odpowiedzi)
- wznowienie fermentacji (10 Odpowiedzi)
- Dodawanie różności podczas klarowania (6 Odpowiedzi)