Mieszanie, doprawianie i korekta wad win
Wątków
- Wiórka do wędzenia dodatek do wina (1 Odpowiedź)
- Osad w butelkach - czy zlewać (1 Odpowiedź)
- Gronowe - lekko śluzowate (3 Odpowiedzi)
- Za mało ALKOHOLU - co robić? (16 Odpowiedzi)
- Piołun alpejski [ Ostrzeżenie !] (114 Odpowiedzi)
- Babcia prosiła zapytać o siarkowodór (21 Odpowiedzi)
- Jaka jest najlepsza techika dodawania rodzynek do wina? (20 Odpowiedzi)
- Za słodkie wino z malin. Z czym kupażować? (21 Odpowiedzi)
- Jakie wino do kupażu z kwaśną labruską i czerwoną porzeczką? (7 Odpowiedzi)
- Jak uratować przesłodzone wino gronowe? (21 Odpowiedzi)
- Malinowe. Kożuch. Pleśn czy coś innego ? (13 Odpowiedzi)
- Wino octowe z głogu (11 Odpowiedzi)
- Kupaż wina pigwowego (4 Odpowiedzi)
- Wino z jagód (3 Odpowiedzi)
- Pleśń czy coś można zrobić? (52 Odpowiedzi)
- Osad z owoców? (22 Odpowiedzi)
- Winogronowe z dodatkiem suszonych śliwek - jak się pozbyć posmaku wigilijnego suszu? (4 Odpowiedzi)
- Odkwaszanie - Enartis Disacidificante Bianco Neve (9 Odpowiedzi)
- Doprawianie wiśniowego płatkami dębowymi (1 Odpowiedź)
- Odkwaszanie labruski (11 Odpowiedzi)