Charakterystyki szczepów (opisy, relacje)
Wątków
- Saccharomyces Cerevisiae - Enovini do 18 % ? (3 Odpowiedzi)
- Projekt "DZIKUS" (7 Odpowiedzi)
- Enartis Ferm EzFerm (1 Odpowiedź)
- Jakie drożdże do ilu % ? (95 Odpowiedzi)
- Drożdże TOKAY z BIOWINU (13 Odpowiedzi)
- Drożdże SGGW: sherry, alternatywa? (8 Odpowiedzi)
- Fermivin PDM ile piro aby ubić? (36 Odpowiedzi)
- Drożdże redukujące kwas jabłkowy (14 Odpowiedzi)
- Bayanusy i Tokay , a ryżowiec... (6 Odpowiedzi)
- Drożdże WLP099 - tolerancja do 25% alk. (5 Odpowiedzi)
- Drożdże "Australian White" - Ile gram cukru na 1%? (17 Odpowiedzi)
- Drożdże do win leczniczych (3 Odpowiedzi)
- Jakie drożdże do fermentacji w niskiej temperaturze (7 Odpowiedzi)
- Drożdże DSM Fermivin PDM z Browamatora (22 Odpowiedzi)
- Drożdże na niski % - pracował ktoś na tych? (8 Odpowiedzi)
- drożdże fruktofilne z przeznaczeniem do miodów (9 Odpowiedzi)
- Czy ktoś używał drożdży angielskich firm do robienia wina?? (7 Odpowiedzi)
- drożdże Zamojski (10 Odpowiedzi)
- Jaka jest tolerancja na alkohol drożdży L-43 i G 995 (19 Odpowiedzi)
- Używać drożdzy uniwersalnych? (21 Odpowiedzi)