Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Danuta Bartosz-Czuba "Nalewki i likiery" (forumowa FRIDA)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Także mam, bez autografu bo przegapiłem ale sobie jeszcze kupię :). Podpisuję się pod opiniami wyżej, bardzo fajna książka, od strony estetycznej przygotowana ze smakiem i merytorycznie ciekawa.
A ja mam z autografem!
Dzisiaj noc na czytanie, a potem spis co trzeba koniecznie zrobić w tym roku. A już wiem , co Frida będzie musiała dodać w przypisach- agrestówkę z ciemnego agrestu.
ja też! ja też! :jupi:
Bardzo fajna książka, świetnie wydana.
Bardzo dziękuję za dedykację.
Naszła mnie taka myśl, że dużo przyjemniej przegląda się przepisy w takiej książce niż rozległe jakby nie patrzył nasze forum .
Może ktoś by wydał przepisy na wina domowe z forum w formie książki. Ktoś doświadczony, obeznany w temacie, z wieloletnią praktyką w winach owocowych i innych. Kguser ...??? ;)
Jest jeszcze kilku użytkowników którzy by wydali świetne pozycje Maciej o winach gronowych, uprawie winorośli, oprócz Macieja tata, shron, skrzych wina owocowe i nie tylko:D
Maciej, shron - wina gronowe, tata - chyba raczej nalewki, Skrzych - no owszem , ale ja bym widział kgusera w tej roli. Chyba, że jakaś spóła ;)
Dziś otrzymałem książkę z autografem. Dziękuję bardzo za autograf. Książka super. Aż mi dech zaparło.... Gratuluję:brawo::1miejsce:
Do mnie również dotarła książka z dedykacją. Podoba mi się, różni się bardzo od podobnych książek z przepisywanymi przepisami. Tutaj czuć doświadczenie, pasję, świeżość. Niech się inni schowają. Książka trafiła na honorowe miejsce mojej półeczki. Dziękuję!

Skrzych

(21-05-2010, 20:08)dexter7 napisał(a): [ -> ]<ciach>
skrzych wina owocowe i nie tylko:D
Oj, chyba nie...

Nie pojąłbym się napisanie czegokolwiek sensownego o winach owocowych.

Już prędzej o ryżowych, jako że mam z nimi trochę frajdy, ale i tak nie wcześniej jak za jakieś 10 lat, kiedy nabiorę doświadczenia :diabelek:

Krzysztof
Ja również jestem posiadaczem wspaniałej Książki autorstwa forumowej Fridy.
Dzisiaj jeden z przepisów zaczynam realizować, przywiozłem świeżą miętę z działki.:sloik:
i do mnie dotarła książeczka z dedykacją
Serdeczne podziekowania dla Fridy:-)
(21-05-2010, 20:33)piwkot napisał(a): [ -> ]Chyba, że jakaś spóła ;)
No jakby utworzyli wspólne dzieło, to reszta by zbankrutowała:diabelek: Cieślak i inni zostaliby szybko zapomniani:big:
Dotarła niecierpliwie oczekiwana książka i do mnie.Myślę po jednorazowym przejrzeniu zawartości że kiedyś bedzie to podstawa nalewkarska i nalewkowe abc.Szczególnie gdy wypróbujecie kilka przepisów.Większość jest suuuper a co najważniejsze wypraktykowana.Szkoda tylko że przez pomyłkę dedykacja jest dla mojej LP (konto na allegro jest na nią) ale to nic i tak dziękuję Danusi za wpis.Toć to zaszczyt mieć dedykację autorki!!!
Kargulena przepraszam, widocznie nie było jednoznacznej informacji komu ma być
dedykowana książka.
Frida - a jaki nakład jest Twojej książki???
Ha, niestety, to tajemnica wydawnictwa.
Czyli ostrożnie, a jak będzie schodzić to dodrukują.
Poczytamy :) napewno super ;)
No i druga książka doszła :) Dzięki Frida za dedykację dla wujaszka, to będzie idealny prezent dla niego :)
I ja mogę już cieszyć się książką :lol:
Dedykacja utrafiła w sedno. Rzeczywiście chcę być także trochę "nalewkowy" a nie tylko "winny".
Dziękuję.
Serdecznie gratuluję . Książeczkę oczywiście zamówiłem i liczę na dedykację. Co prawda nalewek prawie nie robię, jednak taka książka to skarb dla każdego forumowicza :)
Właśnie wyjęta ze skrzynki :)
Dawno się tak nie ucieszyłem z wizyty listonosza! :big:
Dziękuję!

Skrzych

Otrzymałem - DZIĘKUJĘ!!!

Krzysztof
Jeszcze raz dziękuję za przesyłkę. Pieniążki wpłaciłem. Przepraszam za zwłokę.
Stanley
Wczoraj kupiłem i czekam. Danusiu jesteś jesteś Wielka, wiele razy Nam pomogłaś w produkcji nalewek, jeszcze raz dziękuję
Stron: 1 2 3 4 5 6 7