Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Warmińsko-mazurskie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Olsztyn

Ostatnio byłem w sklepie z akcesoriami winiarskimi na ulicy Partyzantów 66 w Olsztynie. Asortyment się poszerzył. Ceny tańsze niż w marketach już nie wspomnę o wyborze. Miła obsługa i przyjemny klimat małego sklepiku. Były drożdże firmy Zamojscy oraz drożdże gorzelnicze Coobra i T3 jakby kogoś interesowało ;)
Mają stronę internetową http://www.winiarstwo.olsztyn.pl
Sprzedawca przyjmuje indywidualne zamówienia i jest otwarty na sugestie w sprawach rozszerzania asortymentu.
Sklep warty polecenia
Witam,

Widzę, że mało nas tutaj w tym temacie:) Jako mieszkaniec Olsztyna, tak jak mój przedmówca, pragnę polecić sklep przy ul. Partyzantów. To do tej pory jedyne takie miejsce w Olsztynie, gdzie hobbysta może zaopatrzyć się we wszystko, co mu potrzebne, a ceny do tego są niższe niż w marketach (Obi, Praktiker, Tesco- tutaj Biowin ma swój maleńki stojak, bynajmniej w tym sezonie).

Ceny porównywalne z tymi na Allegro, tyle że za wysyłkę się nie płaci:) Do tego osoby prowadzące sklep posiadają sporą wiedzę w dziedzinie, którą się zajmują. Za każdym razem korzystam z jakiejś cennej rady:)

Asortyment, tak jak pisał Rudy, ciągle się powiększa, i faktycznie zamawiane są rzeczy, których nie ma, a mogły by być.

Całym skromnym sobą będę wspierał działalność sklepu "Ganda", wolę swoje grosze wydać u pasjonatów, niż w hipermarkecie, klimat małego sklepu robi swoje:) No, mam nadzieję, że wkrótce zobaczę rozbudowę. Szczerze życzę, bo to dla naszego wspólnego dobra:D
No to się cieszę, że w Olsztynie znowu jest sklep hobbystyczny na Partyzantów.:)
Dołączam do ekipy. Za kilka dni zawitam do sklepu. :pijemy:
Odwiedziłem wczoraj w/w sklep w Olsztynie. Rozczarowanie totalne, cały asortyment mieści się na jednym regale w sklepie spożywczym. Ceny bardzo wysokie w porównaniu z alledrogo. O fachowości nie powiem nic , bo zdumiawszy się okrutnie wyszedłem bez dyskusji. Faktycznie w naszym województwie brak takiego sklepu z prawdziwego zdarzenia a szkoda.