Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Festiwal Runa Leśnego - 11-12/ 09- 2010r. / 02-09- 2017 r. / 08-09-2018r
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Uprzejmie informuję, że w dniu dzisiejszym odbył się w Piszu  "Konkurs na najlepszą nalewkę leśną" w ramach Festiwalu Runa Leśnego trwającego w dniach 11 i 12 -09-2010r.

I miejsce nalewka "Dzika czeremcha" 2008r- moja

II miejsce nalewka " Sosnówka"

III miejsce nalewka "Wrzosówka ze starego lasu" 2008r-moja.

Główna nagroda to Puchar Marszałka Województwa Warmińsko- Mazurskiego.
Gratulejszyn!!!
:1miejsce: (ode mnie drugi puchar :) )
Dzięki za gratulacje, i za puchar!! No to mam już dwa!! Hhahhaha.
Gratulacje:)
To nie mogłeś powiedzieć, że takie cuś jest? Bym wysłał:D. Gratulacje!!!
Z tym pucharem to ty? :cool: To gratulacje i masz jeszcze trzeci, a co!
:1miejsce:
Run, drajla run ! Po pierwsze miejsce w przyszłym roku. Gratulacje !
(11-09-2010, 20:04)Megana napisał(a): [ -> ]Z tym pucharem to ty? :cool: To gratulacje i masz jeszcze trzeci, a co!
:1miejsce:

Tak to ja. Dzięki za trzeci!! Normalnie władca pucharów!!! Hhahah.

Bogi i Muddy13!
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za gratulacje.

Gratuluję Ci serdecznie Drajla sukcesów. Życzę też kolejnych udanych nastawów i "wysokich lotów" na konkursach. :szampan:
Heniu, bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam.
(11-09-2010, 20:11)small napisał(a): [ -> ]Run, drajla run ! Po pierwsze miejsce w przyszłym roku. Gratulacje !
Toć drajla już w tym roku dosięgnął szczytu :)
Gratulacje a zamiast kolejnego pucharu ode mnie coś praktyczniejszego... :sloik:
No wreszcie jakaś naleweczka!!! Hahhahah!! Zaraz jej spróbuję!!

Wielkie dzięki SERVATOR.
(11-09-2010, 20:11)small napisał(a): [ -> ]Run, drajla run ! Po pierwsze miejsce w przyszłym roku. Gratulacje !

Nie da rady tak rok po roku!! Wszak miejsce I jest tyko jedno, a chętnych sporo!
Dzięki za gratulacje i pozdrawiam serdecznie.

Późno, lecz serdecznie gratuluję, nie powiem, że "nie mówiłem" (bo dawno mówiłem, jeszcze w sierpniu :P ), a najlepsze pewnie jeszcze w lochu :chytry:
(23-08-2010, 12:55)Andy05 napisał(a): [ -> ](...) po tym, co miałem okazję próbować sądzę, że najlepsze schowałeś w lochu :nie: (nawet nie wspominając wcześniej opisanej niedoścignionej wiśniowej 1999) – 70% z nich powinno sprawić, że każda komisja (nawet średnio-wyrobiona smakowo) z butów powinna wyskoczyć i pieszą pielgrzymkę do miejsc zbioru Twoich owoców odbyć

Pzdr.
Andrzej
Również gratuluję :brawo: i mam nadzieję, że pochwalisz się przepisami, które dały Ci zwycięstwo:1miejsce:
Jeszcze raz gratuluję i ... Twoje zdrowie :szampan:

Bardzo, bardzo Wam dziękuję za gratulacje!!!!

Wznoszę również toast za WASZE zdrowie!!!

A to szanowna komisja.

W środku pan dr Grzegorz Russak-przewodniczący komisji konkursowej

[attachment=12776]
Czy Pan Grzegorz przyniósł co nie co swojego? "Nalewki-i-inne" mieli limitowana wersję jego autorskiej piołunówki, ale przegapiłem.
Festiwal Runa Leśnego 02 - 09 - 2017 r.

III miejsce za "Nalewkę z suszonego kwiatu czarnego bzu".

http://www.pisz.pl/blog/blog-post/2017/0...nego-2017/
(07-09-2017, 18:32)drajla napisał(a): [ -> ]Festiwal Runa Leśnego 02 - 09 - 2017 r.

III miejsce za "Nalewkę z suszonego kwiatu czarnego bzu".

http://www.pisz.pl/blog/blog-post/2017/0...nego-2017/

Tak się złożyło że skosztowałem :)
Ale przeżyłeś. :diabelek:
Nie tylko przeżyłem, ale i dobrze oceniłem :)
Festiwal Runa Leśnego   - Konkurs „Na najlepszą nalewkę leśną” 8 września 2018 r., Pisz.

Wystawiłem 2 nalewki.
Znajomy zadzwonił do mnie, że jedna z nich zdobyła  I miejsce.

Edit - już wiem, że to DERENIÓWKA wdrapała się na pudło. :tak:
Znając Ciebie sądzę, że wysłałeś też te nalewki do Wysowej. Niestety w tym roku nie będę uczestnikiem zlotu więc nie spróbuję.
Gratuluję nagrody:) Zgaduję - dereniówka?
Pawełku! Wielkie Gratulacje dla Mistrza!
Bardzo Wam dziękuję.
Stron: 1 2