Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: SKRZYCH...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Krzychu, spoczywaj w pokoju.
......
Długo zastanawiałem się co napisać. Brak mi słów. Krzychu żegnaj i dziękuję za bycie z nami.
Nadal nie mogę uwierzyć, że to prawda, że już nic nigdy nie napiszesz tutaj.

"Zaszumiały Cię powietrza
I ruszyłeś sam na szlak
Ten ostatni, ten najlepszy
Przyszedł czas Pan dał Ci znak"

Paweł
Smutek i żal, po stracie takiego forumowego kolegi.
Wyrazy współczucia dla całej jego rodziny.[']
Znałem Skrzycha jakieś 7 lat. Do ostatniej chwili miałem nadzieję...
Wierzyć się nie chce, że już Cię nie ma Skrzychu.
Do mojego milczenia dodam...
SKrzychu, nie dane było mi poznać Cię osobiście, ale Twoja cierpliwość w odpowiadaniu na "durne" i "infantylne" pytania zawsze wzbudzała mój nieopisany podziw... Obyś TAM miał nieograniczony dostęp do owoców, kwiatów i zbóż, o których nam się TU nawet nie śniło..... :( :(
Najszczersze kondolencje dla rodziny...
Zawsze jak widziałem książkę z przelatującymi stronami w awatarze to nigdy nie pomijałem tego postu. Zawsze był przeczytany i zawsze coś z niego można było wynieść.. Ryżowe wg Skrzycha to jedno z moich ulubionych.

Jeszcze raz wyrazy współczucia dla rodziny i znajomych
Matko jedyna! Aż mi gardło ścisnęło :(
To ON mi na PW o swoim ryżowcu tyle pomógł... To od JEGO przepisu zacząłem przygodę... To ON mnie tak naprawdę zaraził winiarstwem... To z od NIEGO czerpałem wiedzę... Był bardzo wyrozumiały... Był bardzo... Nie, nie mogę! :'(

Najszczersze kondolencje dla Rodziny i najbliższych.

Żegnaj Skrzychu [`] [`] [`]
Łączę się w żalu z Rodziną Krzysztofa.

Ryszard.
Szczere kondolencje dla rodziny.
Będzie nam Ciebie brakować.
Ania
Te ostatnie dni były jak wieczność. Wieczność i nadzieja.

Nadzieja odeszła ...

[ i ]

To właśnie Skrzych był wiele razy moją inspiracją w winiarskich poczynaniach. Wiele by pisać…
Brak słów, na zawsze zostanie w naszej pamięci.
Szczere kondolencje dla całej rodziny. Skrzyku spoczywaj w pokoju.
[i]
Spoczywaj w pokoju...
Kondolencje dla Rodziny...
Są ludzie, których spotkasz wiele razy i dalej pozostają ci obcy.
Są ludzie, z którymi 1 raz zamienisz parę słów (nawet tylko przez internet) i stają się Rodziną.
Skrzychu należał do tych drugich.
Żegnaj Krzysztofie z tego świata, ale nie z pamięci.
Wyrazy współczucie Jego Bliskim.
[ i ] [ i ] [ i ]
No jak to????
Dlaczego?
[ i ] [ i ] [ i ]
Byłeś jak stare, dobre wino.
Bez śladu goryczy czy zaoctowania.
I takim Cię będę pamiętał.
To był człowiek godny zaufania. Znany mi tylko z forum . Nie zapomni go ten kto będzie robił według jego rad .
Wyrazy współczucia dla najbliższych.
Żal, smutek, niedowierzanie.
Spoczywaj w spokoju.
Ogromnie dużo zawdzięczam Skrzychowi, cenne wypowiedzi na Forum odegrały kształtującą rolę w mojej forumowo-winnej edukacji;
teraz ogromny żal, łzy, smutek...
Uświadamiam sobie, jaka szkoda, ile straciłem, że nie dane mi było poznać Go osobiście. I już nie poznam.
W smutek, na chwilę, na krótko zmienia
żal nie tłumiony, co został nam żywym
jak nieuchronny jest koniec istnienia
tak pamięć o Krzysiu trwać winna wiecznie.

szczere współczucie dla rodziny
smutno mi...........
Do tej pory byłem tylko wiernym czytelnikiem tego forum, między innymi czasem poważnych czasem żartobliwych ale zawsze mądrych i wyważonych porad Krzyśka. Dziś zarejestrowałem się w głównej mierze po to, ażeby móc przekazać kondolencje jego najbliższym.
Spoczywaj w pokoju Krzyśku.
Wyrazy głębokiego współczucia dla rodziny i przyjaciół.
Andrzej
Tak jak przedmówca przeglądam forum od długiego czasu. Mimo tego, że do tej pory nie byłem aktywnym członkiem tego forum to wiadomość o odejściu Skrzycha, człowieka którego znałem tylko z pisanych postów poruszyła mnie dogłębnie :(. Nie będę oryginalny jeśli powiem, że dzięki Niemu stworzyłem swoje pierwsze w życiu wino. Niech Ci ziemia lekką będzie Krzysztofie. Łączę się w bólu z bliskimi. Paweł.
Żegnaj Skrzych.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8