Szczere wyrazy współczucia ...
Jesteś w mojej pamięci, szkoda, że jesteśmy bez Ciebie.
Najszczersze wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół Krzysztofa.
[ ] [ ] [ ]
onegdaj popełniłem pewien "nietakt" na forum- z ogromną delikatnością i finezją zostałem napomniany
niesamowity człowiek, dla każdego miał swój czas, teraz komu innemu poświęci swą wiedzę
najszczersze wyrazy współczucia dla najbliższych
tomek
A ja się zastanawiam dlaczego informacja najpierw o tym że zaginęła a później odeszła osoba której praktycznie nie znałem tak mną poruszyła. Wyrazy współczucia dla osób które przeżywają to że nie ma już wśród nas Krzysztofa
smutek, żal .............
Szczere wyrazy współczucia dla rodziny........
Rzadko ostatnio odwiedzam forum. Taka wiadomość.
Nie znałem Cię osobiście, lubiłem czytać Twoje posty i darzyłem sympatią.
Słów brakuje.
Zbyszek
Krzysztof udzielał mi pierwszych lekcji z winiarstwa. Dziękuję......[i] nie umiera ten, kto pozostaje w pamięci żywych.
spoczywaj w pokoju
Niech Ci ziemia lekką będzie.
[][][]
Jest w lepszym świecie
Wyrazy współczucia dla rodziny.
Spoczywaj w pokoju.
Tak wiele nauczył nas młodych winiarzy...
Ty we mnie chlebem kamieniem kościołem
Ja w Ciebie żebrem
Ty - jak w dwie tarcze - w skrzydła uzbrojony
Ja - w zmarszczki czoła
Za Tobą ogień hoplici i gryfy
A za mną - grób mój
Ty we mnie zorzą kobietą i dzbanem
Ja w Ciebie grobem
zapaliłem świeczkę
;(
brak słów
nie mogę w to uwierzyć
wyrazy współczucia dla rodziny
Ja dzięki Skrzychowi pierwszy raz spróbowałem smaku wina z dzikiej róży a potem przez lata korzystałem z jego rad i podpowiedzi.
bardzo lubiłem jego poczucie humoru i ceniłem jego mądrość. To był wyjątkowy człowiek.
Tak jak ktoś wcześniej napisał Skrzych zostanie bardzo długo z nami w swoich postach, w których karteczki wciąż będą się obracać.
Wyrazy wielkiego współczucia dla Jego bliskich.
jestem raczej nowicjuszem na tym forum, ostatnio logowałem sie może w listopadzie 2010, ale rady Krzysztofa było mi dane przeczytać i skorzystać z nich, jest mi bardzo przykro i żal, ktoś napisał że jest w lepszym świecie (w końcu Jezus tylko pstryknie i już jest wino) ale zostawił kochających go ludzi, a czym jest życie w lepszym świecie bez nich? Szczere i głębokie wyrazy współczucia dla rodziny
Są takie chwile, kiedy naprawdę nie wiadomo co powiedzieć...
Wtedy lepiej pomilczeć...
dokładnie niewiadomo co powiedzieć... znałem Skrzycha pozostanie w mej pamięci jako Maestro winiarski. Wspominam jego dokładność, zawsze miał czysto w pomieszczeniu gdzie robił wina, wszystkie balony dokładnie i ładnie opisane pełna perfekcja. Zawsze służył radą i pomocą z której wielokrotnie korzystałem....
Dzisiaj po przerwie zalogowałem się na forum i taka wiadomość
(
mam nadzieję że tam dalej coś jest pięknego a w 3 grają Pearl Jam "Just Breathe" ehh
Od niedawna Krzysztof był moim mentorem w dziedzinie winiarstwa , dał prywatnie i na forum trochę ważnych informacji i rad.Żal,żal...Dlaczego ON?
Wyrazy współczucia dla rodziny i znajomych.
Rzadko tu ostatnio zaglądam i taka wiadomość.
Zegnaj
[*]