Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: SKRZYCH...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
...... Skrzychu, nie było mi niestety dane poznać Cię osobiście, ale już samo to, że czytałem Twoje posty przez 2 lata pozwala mi stwierdzić, że byłeś wspaniałym człowiekiem. Twój sposób pisania, poczucie humoru sprawiały, że z przyjemnością czytało się każdy Twój post. Dziękuję Ci, że byłeś z nami....
No i oczywiście dziękuję Ci za "Ryżowe wg. Skrzycha" ....

Śpij w pokoju...... [ * ]
[ i ][ i ][ i ]
Żegnaj Krzysztofie. Brak mi słów.
Smutno:(

Szczere kondolencje dla rodziny... [*]

Jeszcze teraz nie mogę w to uwierzyć!!! To szok. Odszedł wyjątkowy człowiek. Forumowa "lokomotywa" i autorytet. Nie znałem Krzysztofa osobiście ale na jego postach uczyłem się profesjonalnej sztuki wytwarzania wina.

Żegnaj Forumowy Kolego :placze:
Tak, to nieopisana strata dla nas wszystkich. Kto go znał stracił o wiele więcej, ale ci, którzy go znali tylko z postów, także przez te lata zżyli się z nim, bo miał nadzwyczajny dar przyciągania ludzi.
[ ' ][ ' ][ ' ]
niedowierzanie, żal i smutek.
Wieczny odpoczynek racz dać Mu Panie.
Wyrazy współczucia dla rodziny.
Ja też znałem Skrzycha wyłącznie z forum.
A 'ryżowe według Skrzycha' to dla mnie był obowiązek zimowej części sezonu winiarskiego.
Wyrazy współczucia.

Marek
Skrzych.
Jeden z filarów tego forum, zawsze wyważony w swoich wypowiedziach, dowcipny ale bez niepotrzebnej złośliwości, no i przede wszystkim Jego wiedza. Wiedza dzięki której niejeden żółtodziób, jeżeli potrafił umiejętnie czerpać, mógł się przeobrazić w wytrawnego winiarza.
Czasem się z Nim spierałem, nie zawsze mieliśmy takie samo zdanie w różnych kwestiach, ale dyskusja i spory z Krzysztofem to zawsze była przyjemność.
Cześć Jego Pamięci!
Bez Niego to forum już nigdy nie będzie takim jak było.

Żegnaj Skrzychu!
WIELKI SMUTEK,DLA CAŁEGO RODZINNEGO FORUM WINIARSKIEGO,I NIE TYLKO........
JUŻ NIGDY,NIE OTWORZY SIĘ KSIĄŻKA Z PRZEWRACANYMI KARTKAMI,(AVATAR) Z ŻYWĄ ODPOWIEDZIĄ NA ZADANE PYTANIE....
ŻEGNAJ.
Żegnaj Skrzychu !!!!!!

Wyrazy współczucia dla rodziny.

Cóż można napisać....?:placze:
Nie znałem Skrzycha osobiście, ale również dla mnie to wielka tragedia. Wyrazy współczucia dla rodziny Krzysztowa i forumowej "rodziny".
Polskie winiarstwo straciło Wielkiego człowieka i Wielkiego winiarza. :(
Wieczny odpoczynek, racz mu dać Panie, a światłość wiekuista niechaj Mu świeci i odpoczywa w pokoju wiecznym.
[ ' ]

Informacja potwierdzona u rodziny Skrzycha :(
Niestety nie udało mi się poznać Skrzycha osobiście, mimo to czuję bardzo mocno tą stratę. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić co czuje rodzina. Głębokie wyrazy współczucia dla rodziny i najbliższych Krzysztofa.
[*][*][*] Spoczywaj w pokoju ... [*]
Niech spoczywa w pokoju.
Wyrazy współczucia dla Bliskich.
Brak mi słów ......

[ i ]
Żegnaj Skrzychu...

[ i ]
Żegnaj Skrzychu
[i]
Ja nie żegnam ponieważ będę go spotykał we wszystkich tych postach które pewnie jeszcze nie raz przeglądnę w poszukiwaniu rozwiązań wielu problemów. Mówię do zobaczenia.... kiedyś...

[ * ]
Aż brak słów...
Jesscze wczoraj cieszyliśmy się z narodzin Zbawiciela, a już dzisiaj trzeba nam płakać po stracie Kolegi. Czemuż to życie takie pogmatwane ?
Krzychu zawsze będziesz w naszych sercach.

Najszczersze wyrazy współczucia dla wszystkich bliskich Krzyśka.
Spoczywaj w pokoju Krzyśku [*] :(
(26-12-2010, 13:07)agusix86 napisał(a): [ -> ]Informacja potwierdzona u rodziny Skrzycha :(
No właśnie..
- Oczekujemy na pewne zmiany na Forum..
-Zmiana koloru pewnych elementów..
- Wydzielone wątki..
- To nie będzie tak , jak było..- Przez czas jakiś..

Pozdr.
M.
Cholernie smutna sprawa.

Skrzycha osobiście nie znałem, znałem jedynie jego przepis na ryżowe, oraz zawsze merytoryczne posty. Tego dnia, kiedy zaginął wysłałem do Skrzycha PW dotyczącą 'zaprawy' ziołowej do wermoutha z ryżu. Cały czas widnieje jako "nie przeczytana'. Niestety, tak już pozostanie...
Spoczywaj w pokoju. [ i ] [ i ] [ i ]
Znaliśmy Krzyśka osobiście - czeremchowe zrobiłam tylko dzięki Skrzychowi. Żadne słowa nie wyrażą tego co czujemy. Współczujemy Rodzinie i Przyjaciołom - Ewa i Waldek.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8