Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Mazer Cup International 2013
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Juz po raz czwarty zapraszam wszystkich miodosytników do udziału w Mazer Cup International, największym "miodowym" konkursie na świecie.Wiele informacji znajdziecie tutaj i tu .
Poniżej zaproszenie od organizatorów konkursu


The 2013 Mazer Cup International Home Mead Competition

Compete Against the Finest Meadmakers in the World

Competition: March 15 & 16, 2013
Entries: Open January 11, 2013
Close: March 1, 2013



Dear Fellow Home Meadmakers!

We are pleased to announce the 5th Annual Mazer Cup International Homel Mead Competition, to be held March 15-16, 2013, at the Boulder Outlook Hotel in Boulder, Colorado! This is a BJCP sanctioned event.

We hope you will enter your meads in the competition, and compete against some of the finest meadmakers in the world. Starting January 11, you can enter electronically on our website at http://www.mazercup.com.

The event will be conducted in much the same manner as last year's Mazer Cup home competition. In fact many of the folks who worked so hard to make last year's event the success that it was, are signed up to help to run this year's MCI. The judge pool will again be drawn from a cross-section of experienced meadmakers and judges, commercial producers, as well as other respected names in the mead industry. If you would like to attend and judge, please email Judge.Director@mazercup.com. We'd love to have you! If you would like to attend and volunteer, fill out the volunteer form on the website and join us!

We will again be having the awards party on Saturday evening, and will have much mead, food and snacks and good fellowship in abundance. Judges, volunteers and staff will raise a glass in honor of the winners and drink much mead!

We have all the information available for you. For more details on the categories available check out the style guidelines at http://mazercup.com/mch_bjcp.htm
Entries may be submitted online at http://www.mazercup.com. Please read the entry rules at http://mazercup.com/mch_enter.htm. You may use Paypal, a credit card, or check. You do not need to submit separate checks for each entry, one check for all is fine.

Entry paperwork and any checks/payment necessary are due by the entry deadline at the address listed at the beginning of this document. Payments must be received prior to the competition, or your entry will not be judged.

Entrants are responsible for categorization of their entries and providing all pertinent information requested on the entry form. The Mazer Cup is not responsible for mis-categorized mead and it cannot be changed once you enter, so double-check all your entries before you click send!

If the competition organizers determine that there are not enough entries in a given category (minimum 4) , the category will be collapsed into a closely related category.

Entries that fail to list the sweetness or carbonation levels will be judged relative to the defaults defined in the most current BJCP Style guidelines.

Mead must arrive at the mead shipping address by the entry deadline of March 1, 2013.

***NOTE: International entries : Please check shipping times to Colorado for your country and allow extra time for shipping and clearing US Customs. We suggest that labeling your package as 'yeast sample' may help it clear Customs faster.


Link do Entry rules nie wchodzi.
Będzie działal od 11 stycznia. Tutaj są zasady z roku 2012.
Link do rejestrowania miodów jest już aktywny.
Z ciekawości - jakie całkowite koszty ( wysyłka + entry fee) ponosisz?
Wysyłasz 3 butelki 500 ml ?
Koszt zgłoszenia miodu to 6$, koszt przesyłki:

1 miód = 3 buteleczki = do 3 kg = 126 PLN
2 miody = 6 buteleczek = do 5 kg = 172 PLN
3 miody = 9 buteleczek = do 7 kg = 203 PLN

butelki 500 ml są za duże, powinny być 375ml lub po piwie 330 ml.

No cóż, nie pozostaje mi nic więcej jak życzyć powodzenia i może nieśmiało szykować się na przyszły rok...
Link z arkuszem ocen otrzymywanym po pierwszej rundzie Mazer Cup.Warto wysłać miód, żeby uzyskać taki profesjonalny opis.
Ja tez mam takie :) w wolnej chwili zamieszczę ;)
Wysłał bym - ale koszty - szczerze mówiąc wolę 120 zeta przeznaczyć na zakup dodatkowego dymionu - bo mi brakuje.
No i skałdam na beczkę dębową. :D
(18-01-2013, 10:33)mkaz napisał(a): [ -> ]A to moja metryczki z któregośtam konkursu

Spóźnione gratulacje ! :pijemy:
Super wynik, pozazdrościć.
Co do kosztów to nieporównywalne z satysfakcją, jaką musi się odczuwać po ogłoszeniu takich not :)
Po stylu pisma tam się chłopaki widać bawią, bo takie esy-floresy im się robią jak piszą:P. Fajne takie metryczki-widać, że towarzystwo nawet jak się z głów dymi, jest w stanie się wywiązać z zobowiązań honorowo. Może za 5 lat coś wyślę, to co mam, to jeszcze nie to.
Rejestracja miodów na konkurs została już zamknięta,łącznie jest ich aż 844 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


The entry deadline for the Mazer Cup International Commercial and Home competitions has passed and entries are closed.

Grab something and hold on tight. Our raw entry count as it stands now is:

Home Competition: 502

Commercial Competition: 342

Combined Raw Count: 844!

These numbers will change when we sort things out but this is about a 60% increase from last year! OK judges, time to cowboy up and help us out!
Wyniki konkursu będą ogłoszone w poniedziałek wieczorem, czyli we wtorek rano naszego czasu.



Mazer Cup International


Home and Commercial results for the 2013 MCI Competition will be posted Monday 03/18/2013 @ www.mazercup.com
Marek, liczymy, że medalem się pochwalisz ;)
Nieoficjalnie Mkaz i ja mamy medale.
Gratulacje.
Również gratuluję.
Gratulki Wielkie.
Gratulacje :brawo:
Oficjalne wyniki konkursu są tutaj .
Gratuluję Mareczku zdobytych wyróżnień !!!
Gratulacje!
Dziękuję bardzo !!! :szampan:
Stron: 1 2