Witam, mogę prosić o konstruktywną krytykę odnośnie mojej etykiety?, jesli chodzi o zawartość alkoholu to jeszcze do końca nie wiem
[
attachment=15300]
NIE PISZ POSTA POD POSTEM - patrz Regulamin. Tym razem połączyłem posty. Następnym razem posty będą usuwane z zastosowaniem zapisów Regulaminu forum.
Mało czytelna (mała rozdzielczość) żeby się doczytać i dobrze ocenić Ale pomysł fajny
Daj większy obrazek
Bardzo mi się podoba pomysł i wykonanie. Swietnie dobrane rodzaje czcionek, papier, kolory. Klimat pierwsza klasa.
Wygląda oryginalnie i tchnie starością.
Moim zadaniem jednak lepiej by było, żeby ten gościu taszczył, albo kulał jakąć beczułkę

Coś pięknego,żebym to ja miał taki talent do pomysłów.

dziękuję za opinię

cieszę się, ze się podoba

załączam większę zdjęcie... chyba większe...
Bardzo mi przykro ale nieco większego zdjecia nie dam rady załączyć..
a oto druga etykietka,
proszę o opinie
przygotowana na zamówienie
chyba trochę za nowoczesna...
i chyba udało się załączyć większe zdjęcie

Chrząszczówka to nalewka z chrząszczy? Mam nadzieję że nie zamówił tego Niemiec

A w temacie to Chrząszczówka ciekawa jak dla mnie,za to pierwsza-takiej bym sobie nie zrobił,ale to kwestia gustu a o gustach jak wiadomo...
Edit: Doczytałem że to nalewka z owoców CZB,więc głupi to był tekst z mojej strony. Najpierw pomyśl,potem pisz

a to już nowy projekt

z chrząszczówki kolega był zadowolony

według mnie też nie za bardzo z ta symetrią.. ale...
bardzo prosze o ocenę

Troll_vip - śliwowica i cytrynówki mi się podobają. Ten biały pasek po ich lewej niekoniecznie.
Dwa ostatnie posty jako niezgodne z Regulaminem forum usunąłem bo to już recydywa - poprzednio zamieściłeś dwa po kolei, a teraz aż trzy (cytat z Regulaminu: "Nie wolno pisać kilku postów pod rząd; jeśli po ostatnim Twoim poście nie ma odpowiedzi innego użytkownika użyj opcji "edycja".".
Poprzednia cytrynówka jakoś mi nie leży- za mdła. Te ostatnie ok, chociaż rażą mnie te inicjały? na dole. Strasznie pokrętne i wygladają jakby miały zapełnić puste miejsce, a zupełnie niepotrzebnie.
Edit: no co ty tata, przedstawił następne etykietki, oddaj je z powrotem !
Natka - jak zostanie zmuszony do dodania ich raz jeszcze to zapewne przeczyta Regulamin, a tam się dowie dodatkowo, iż zdania zaczyna się z wielkiej litery.
Coś mi też mówi, że do tego napomnienia podejdzie z odpowiednią pokorą, dystansem, poczuciem humoru i powagą.
Może też da się sprowokować do wykonania pewnych wariacji chrząszczówki w kierunku miodów? Kto wie.
Przepraszam za te wcześniejsze błędy.
Mocno się postaram, żeby więcej się to nie powtórzyło.
Mam nadzieję, ze tym razem uda się załączyć pliki bez większych problemów
Dla mnie OK, te z lewej nawet bardziej OK, ale muszę nadmienić, że klimat porterówki bardzo przypadł mi do gustu

I w przyszłości poproszę o ciut większe obrazki

Truskawkowa

Fajna, tylko czarne za bardzo bije po oczach
Tu się zgadzam z Natką. Gdyby tak truskawki tylko w głębokim czarnym cieniu, a tło jakieś mniej wyraziste? W sumie to do tej ilości czerni jakoś mi dolna część nie pasuje.
Cytrynówki i śliweczki w obydwu wydaniach są super. Te po prawej bardziej super chociaż można powybrzydzać ze zdjęciami, ale po co.
Troll_vip - w jakim programie to robisz (o ile możesz powiedzieć)?
Formalnie "Śliwowica" to nazwa produktu tradycyjnego zarezerwowana dla destylatu nie dla "Wódki Likierowej".
"Śliwówka" ? albo jakoś inaczej spróbuj nazwać.
A tak poza tym etykietki fajne, mają swój styl.
Wezmę pod uwagę wszystkie uwagi

i dziękuję za opinię.
Dobrze, ze zwrócono mi uwagę na róznicę pomiędzy śliwowicą i śliwówką.. Etykiety robiłam dla kolegi i szczerze mówiąc nie zapytałam co to takiego, ale nie omieszkam.
Program w jakim je zrobiłam... Adobe Illustrator CS5. Tyle, ze sciągnęłam triala i zostało mi jeszcze tylko 14 dni

A później to nie wiem w czym będę robić

bo na zakup adobe mnie nie stać.
Pragnę zauważyć, ze to moje początki w tym programie, więc proszę ekspertów o wyrozumiałość

A więc troll_vip tak jak Kopernik , jest kobietą!