Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: etykiety
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
co sądzicie o moich etykietach na czerwone wytrawne z czarnej porzeczki??
i do tego czarny lak na korek

do innych owocow bedzie zmieniał sie rysunek i kolor(tutaj czarny) na kolor owocu z którego będą inne winka. i lak oczywiscie pod kolor też
Moim zdaniem ok.
Jedyne co bym zmienił to napisy czarna porzeczka i wytrawne, nie z przecinkiem a jedno pod drugim :) i kolor tła rysunku - bardziej dopasować odcieniem do tła etykiety ale to tylko moje zdanie:)
Pozdrawiam

aaa no i mogłoby ciekawie też z żółtym lakiem wyglądać :)
Ja się nie znam na etykietach, ale bym powiększył ten rysunek na środku, bo wg. mnie za dużo czerni. Te napisy podobnie jak kolega wyżej :chytry:
kolory są dopasowane, tylko wyswietla je jakos dziwnie z ramka, ale przy jakimkolwiek wydruku jest to ten sam kolor ;) tutaj wersja z wiekszym rysunkiem i napisami jeden pod drugim, które lepsze?

a co do żółtego laku to faktycznie mogloby wyjsc ciekawie ;) pewnie zrobie jedna tak jedna tak i wtedy wybiorę, ale do tego jeszcze dluga droga, dopiero 2 dni temu dodalem 2 porcję cukru, i narazie 16blg tak ze do wytrawnego jeszcze troche mu brakuje ;) ale i tak jest pycha ;)

[attachment=15755]

Proszę stosować poprawna pisownię w postach. To nie GG. Następne posty pisane w tym stylu usunę. - TWA
16% i wytrawne?
16 % jest wpisane tak tylko teraz żeby było. poprawne wyniki wpisze po obliczeniach i skończeniu produkcji ;) planowo ma być okolo 13%
No mi już styka ta etykietka :D :szampan: