Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Etykiety owerr
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, proszę o opinie i słowa krytyki na temat mojej pierwszej etykiety :)

[attachment=15767]
Bomba :-) Ja będę projektował na porzeczkowo-agrestowe i jabłkowe jak tylko skończymy wkleję ;-)
Etykieta bardzo ładna - jak je drukujesz?
Całkiem fajna choć trochę może "weselna" :)
dziajl91 - jeszcze nie drukowałem, ale planuje albo kupić samoprzylepny papier A4 i na nim druknąć, albo wydrukować na zwykłej drukarce laserowej i przykleić klejem w sztyfcie i pomalować lakierem :)

Czemu weselna? Pewnie przez to kółko, które jest dookoła wisienek :P
Mi te kokardki przypominają klimat weselny.Poza tym wszystko ok. Jakim programem robiłeś?
Jesteś drugą osobą która powiedziała, że przypomina "klimat weselny" :P W takim razie niedługo postaram się zrobić jakieś inne etykietki.
Robiłem Photoshopem CS3.

Edit:
A może taka propozycja etykiety:

[attachment=15760]
Jak wydrukujesz daj znać jak to wyszło. Moje etykiety na wydruku prezentowały się nieco gorzej niż na zdjęciu w komputerze - jednakże tragedii nie ma. Drukowane na zwykłej kartce laserową drukarką.
W drugiej etykiecie dałbym kolor owoców zbliżony bardziej do naturalnego , lekko matowe, ciemniejsze .Poza tym fajna.

Jeśli chodzi już o papier ,to czy nie lepiej Wam kupić sobie papier samoprzylepny z lekkim połyskiem, lub po prostu zwykły samoprzylepny?Koszt 20gr formatu A4 , a można zrobić od 4 do 6 etykiet z jednej szt.

Z butelek schodzi łatwo pod wodą , a nie ma już tej zabawy w smarowanie klejem.