18-11-2004, 12:51
18-11-2004, 12:57
Moim skromnym zdaniem duży postęp, dużo ładniejsza.
pozdrawiam
carlosok
pozdrawiam
carlosok

18-11-2004, 13:00
No teraz to pasuje jest ok

20-11-2004, 11:36
ja bym troche rozjasnil tlo, gdyz jest za wyrazne i malo czytelne sa informacje. Poza tym bardzo fajna 

20-11-2004, 15:46
Znacznie, znacznie lepsze.
Cholerka, może tak sam bym coś spłodził? w sumie fajnie by mieć wino z własną naklejką...
Cholerka, może tak sam bym coś spłodził? w sumie fajnie by mieć wino z własną naklejką...
20-11-2004, 16:46
W sumie jest OK, ale ja osobiście nie wtykałbym na siłę napisów na rysunek. Zmniejszyłbym rysunek zostawiając nieco miejsca nad i pod rysunkiem na tekst, albo zostawiając rozmiar rysunku bez zmian dodałbym nieco miejsca nad i pod.
PZDR
Wojtek.
PZDR
Wojtek.
Oleńka i Maciuś
26-03-2006, 22:29
Napisaliśmy już o tym " dziele " - Na nasz gust to porażka . Nawalone wszystkiego bez sensu
26-03-2006, 22:34
hmm niby i ciekawe. Jednak napewno rok nie pasuje kolorystycznie do reszty
i na moj gust wazne informacje sa zduszone na dole. no i nie ma "przestrzeni do oddechu" wszedzie cos. Popracuj moze jeszcze 
i na moj gust wazne informacje sa zduszone na dole. no i nie ma "przestrzeni do oddechu" wszedzie cos. Popracuj moze jeszcze 
26-03-2006, 22:50
Po takim czasie to po tej etykietce pewnie śladu nie ma.leszek1 ostatnio aktywny w styczniu2005

26-03-2006, 22:59
Jak dla mnie to niecztelna ale ma swój styl i z pewnością warta jest zainteresowania i tego by poświęcić jej trochę pracy. Ja na pewno podjąłbym te oto czynności:
1. Wywalenie herbu albo w najgorszym wypadku zmniejszenie i wtopienie go w tło jako słabiutkiego znaku wodnego
2. Wywalenie zielonej gałązki pod napisem Piwnica Leszka.
3. Wywalenie napisu Wino Domowe i zstąpienie go nazwą lub gatunkiem wina (wiadomo że domowe)
4. Ewentualne wywalenie wstęgi pod górnym napisem ale po pkt. 1-3
Po tych operacjach etykieta będzie dużo bardziej przejrzysta i czytelna. Rycerzyk i pnacza po bokach oraz budyneczki na dole tworzą całkiem fajny klimat i dodają uroku (tak na mój gust)
Ale najważniejsze żeby tobie się podobała
1. Wywalenie herbu albo w najgorszym wypadku zmniejszenie i wtopienie go w tło jako słabiutkiego znaku wodnego
2. Wywalenie zielonej gałązki pod napisem Piwnica Leszka.
3. Wywalenie napisu Wino Domowe i zstąpienie go nazwą lub gatunkiem wina (wiadomo że domowe)
4. Ewentualne wywalenie wstęgi pod górnym napisem ale po pkt. 1-3
Po tych operacjach etykieta będzie dużo bardziej przejrzysta i czytelna. Rycerzyk i pnacza po bokach oraz budyneczki na dole tworzą całkiem fajny klimat i dodają uroku (tak na mój gust)
Ale najważniejsze żeby tobie się podobała

26-03-2006, 23:02
No tak ale ze mnie 
Gościu tu nie zagląda a ja sugerowałem się datą ostatniego postu.

Gościu tu nie zagląda a ja sugerowałem się datą ostatniego postu.

27-03-2006, 10:01
Hahaha Oleńka i Maciuś się rozpędzili 
Co do etykiety, to mam podobny gost co oni. Nawalone na niej za dużo.

Co do etykiety, to mam podobny gost co oni. Nawalone na niej za dużo.