Jesli ktoś jest zainteresowany magazynem "Wine maker" to proszę o maila na PW. Magazyn jest po angielsku i jest to dwumiesięcznik grudzień 2013-styczeń 2014.
Próbowałem zamieścić spis treści ale forum zezwala tylko na małe fotki o niskiej jakości z czego nikt się nie rozczyta
Kiedyś była możliwość uzyskania darmowych numerów "na próbę" od wydawcy. Przeczytałem chyba ze dwa numery. Muszę powiedzieć, że były tam całkiem fajne artykuły. Najbardziej podobały mi się pomysły domowych winiarzy na usprawnienie pracy - różne pompy, syfony, itd. Niektóre artykuły były też darmowe na stronie. Lektura warta uwagi.
(16-02-2014, 19:57)thiago napisał(a): [ -> ]Próbowałem zamieścić spis treści ale forum zezwala tylko na małe fotki o niskiej jakości z czego nikt się nie rozczyta 
Zrób skany , fotki , lub w PDF-ie , spakuj i do jakiegoś hostu wrzuć - wrzuta.pl .
Zapodaj na forum że jest to kopia bezpieczeństwa twojej gazetki , a link po to aby ocenić - czy dobrze zrobiłeś w/w kopię .
Regulaminu nie łamiesz i czegoś tam jeszcze

.
hmmm.... mam PDF i się zastanawiałem jak tu sobie zrobić kopie zapasową więc myślę że twój pomysł jest dobry, więc zobaczę co się da zrobić
Wrzuta.pl nie akceptuje plików PDF. Czy ktoś ma jakiś inny pomysł