Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Mała prywata - prośba o obejrzenie filmiku mojej córki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej, będę wdzięczna za obejrzenie przez Was filmiku mojej córki, Zosi i jej zespołu. Robiony jest na zaliczenie - a zaliczenie zależy od liczby odsłon, więc z góry bardzo dziękuję za pomoc!

https://www.youtube.com/watch?v=VESnNKQC...ture=share

Pozdrawiam wszystkich!

Hanka

Pozdrowienia dla Zosi i zespołu :spoko:
Porozsyłałem do znajomych :)
Dziękuję!
Polubione, obejrzane, co to za akcja? Bardzo profesjonalnie zmontowane.
Obejrzałem, klip z przesłaniem. Wyróżnia się w tej internetowej papce. Co to jednak za bzdura z tym zaliczeniem w zależności od ilości odsłon? Niedługo zaliczenie będzie zależne od ilości "lajków" na facebooku.

Pozdrawiam,
Marek
Więcej informacji w linku poniżej.

http://natemat.pl/98693,tak-niewiele-trz...ora-na-nas

A z tym zaliczeniem, to trochę z przymrużeniem oka, ale faktycznie musi być jakaś minimalna liczba odsłon (nie pamiętam, jaka) - bo o to chodzi w viralach: mają się rozprzestrzeniać jak wirusy.

Pozdrawiam słonecznie
Hanka
Obejrzałem, trochę pracy to kosztowało.
Film oglądnięty:) Fajnie zrealizowany, po za tym pewnie sporo pracy kosztowało zrobienie tych kokonów:D

Pięknego życia życzę Zosi i współtwórcom :)
Grażyna .
:brawo:
Poznaję miejsca kręcenia klipu.
Dobra robota

Edit : tutaj info na stronach internetowych
Minuta trzynaście to pewnie córa ;)
:)
Kokon zagrał dobrze inni też.
Fajnie skręcone, muzyka też dobra :brawo:
Hania, masz się czym szczycić.
Następna mucha? ;)

PS.
Najlepsza jest ta żarówka na początku :jezor:
Obejrzałam, warto było.
Pozdrawiam, Danuta
(17-04-2014, 21:14)TEQUILA napisał(a): [ -> ]Minuta trzynaście to pewnie córa ;)

Nie. Zosia się pojawia skrycie w 42 sekundzie i przechodzi szybkim krokiem w tle w 1'39''. Ona przede wszystkim montowała ten film.

Dziękuję wszystkim za odzew. I zapraszam do dalszego oglądania - zostały jeszcze 2 dni (tzn. filmik będzie dalej dostępny, ale odsłony są liczone przez 6 dni od wrzucenia do sieci).

Słonecznych Świąt!
Hanka
Fajne kokony :D kokon sprzatacz chyba sie nie narobi ;)