Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Gratulacje dla Beaty i Marcina
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam zaszczyt jako pierwszy pogratulowac następnym szczęsliwym rodzicom.Dzisiaj nad ranem urodziła się Klara.Wszystkiego najlepszego:spoko:
No to sie nazywa perfect timing :D

To co MArcin na Szrenice jednak jedzie ?? ;)

A na powaznie to przekaz gratulacje i usciski.

POZDR K
Super! Podobno: u chłopa zucha - pierwsza dziewucha :tak: .
Gratuluję i pozdrawiam
Odpowiem za nieprzytomnego ze szczęscia tatusia:
Pierwszy był Franek.
Ale zuch z Marcina i tak
Miodzio !

Urodzaj dziewczynek :)

Oby tak dalej :tak: :tak: :tak: :big:
Nooo :(. A ja już taki stary, że tylko uchlac się własnym winem mi ostało :placze:.
Ale, niech tam.... niech inni też cos z życia mają :slinka:
Gratulację :tak: Jak widac perfekcyjne planowanie... Jak oni to zrobili z Majchalem, że nie dosc, że podobne terminy to jeszcze 2 x dziewczynki :o
Współpraca :pytajnik: :podstep: :)
Gratulacje!!!

No i mamy urodzaj dziewczynek. :D
Oprócz gratulacji chciałem zauważyc że ostatnio płec piękna górą, przynajmniej liczbowo:big::big::big:
W przyrodzie musi byc równowaga, a o ile pamiętam w ubiegłym roku rodzili się sami chłopcy :big:
Bardzo, bardzo serdeczne gratulacje.
Mam nadzieje, ze Franek sie cieszy z faktu awansu na "starszego brata";)
Bardzo dziękuję wszystkim za gratulacje i życzenia:)
Co do zgrania się z Majchalem to z tą samą płcią i czasem nie było problemu;) Najtrudniej było z wagą Klary, która jest taka sama jak u Mai:D

Pozdr. Marcin

PS Generalnie Franek lubi dzieci. I w naturze i na zdjęciach. Kiedy jednak zobaczył zdjęcie swej siostry zaczął się krzywic, kręcic głową ("ni, ni!" ) i je odpychac. Zamurowało mnie...
No zdarza sie, dobrą metodą ponoc jest zeby mama wracajaca z dzidzusiem ze szpitala przyniosła dla swojego wiekszego dziecka prezent od tego nowego. To ponoc robi "dobre przyjecie". U moich znajomych zadziałoło mimo, iż kilkuletni synek pare razy sie zapowiadal ze jak juz bedze ta nowa siostrzyczka to ja wyprowadzi ...... do lasu :D:D:D
Moze zatem Klara powinna cos przyniesc dla Franka ? :-)

POZDR K
Nooo pięknie, Gratulacje
Gratulacje dla Żony przede wszystkim a i dla Ojca wyrazy uznania za tak misterną robotę :-)
Jako swieżo upieczony ojczulek wiem co to za radosc
Życzę po prostu zdrowego dziecka:spoko: