Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Grill i wędzarnia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Dzięki uprzejmości Jacka zamieszczam ponownie link do polecanej wcześniej strony http://www.cdr.gov.pl/images/Radom/pliki...e%20A5.pdf. Teraz wyświetlają się też wcześniej niedostępne  rysunki.
I jeszcze raz zachęcam do lektury i przemyślenia wniosków końcowych.
P.S.
Czy gdzieś można tanio zbadać swoje wyroby? Na WD piszą coś o 300zł za próbkę. To dla mnie stanowczo za drogo.
Pozdrawiam
Cóż robi   emeryt  jak mu się nudzie  Robi różne rzeczy  Ja  stwierdziłem  że  przy wkładaniu  i wyjmowaniu
 produktów  z wędzarni  potrzebny jest  jakiś stolik   Więc  zabrałem się  i za 3 dni zrobiłem  stolik 3 poziomowy
z  drążkiem  do wieszania mięs  po  wyjęciu  (na zdjęciu  nie założony)
Maciej

(17-07-2016, 07:57)kryma napisał(a): [ -> ]Pozdrawiam
Cóż robi   emeryt  jak mu się nudzie  Robi różne rzeczy  Ja  stwierdziłem  że  przy wkładaniu  i wyjmowaniu
 produktów  z wędzarni  potrzebny jest  jakiś stolik   Więc  zabrałem się  i za 3 dni zrobiłem  stolik 3 poziomowy
z  drążkiem  do wieszania mięs  po  wyjęciu  (na zdjęciu  nie założony)
Maciej

Popatrzyłem  na zdjęcie  i doszedłem do wniosku że trzeba tekst uzupełnić . Blaty  zostały zrobione z płyt  ceramicznych
Ja zrobiłem  kilka  stolików  wykorzystując płyty ceramiczne . Płyty  mają obrzeża zrobione z  T - ownika Jeszcze jedno zdjęcie  tego stolika  ale bez zamontowanego dolnego poziomu
Stolik super, widzę ze na tym drugim zdjęciu drążek jest założony, jedno tylko pytanie a czemu wedzarnia zamknięta na kłódkę, czyżby jakiś brzydki sąsiad, lubiący się załapać na cudze. :diabelek:
(17-07-2016, 08:21)lech.kuba napisał(a): [ -> ]Stolik super, widzę ze na tym drugim zdjęciu drążek jest założony, jedno tylko pytanie a czemu wedzarnia zamknięta na kłódkę, czyżby jakiś brzydki sąsiad, lubiący się załapać na cudze. :diabelek:

Ja mam takiego   sąsiada - żarliwego chrześcijanina   który  od czasu do czasu odwiedza moją  działkę  bo to jest dom  w którym nie mieszkam  i coś od czasu do czasu coś  przywłaszcza Więc założyłem  kłódkę . Ja go rozumiem  tego sąsiada  bo on to robi celowo  bo jak idzie  do spowiedzi i ma mało grzechów  to go proboszcz go opieprza  że przychodzi do spowiedzi  z tak małą ilością grzechów  i zawraca mu głowę Więc żeby  się było co spowiadać  to czasami  złodziejstwem  uzupełnia  ilość grzechów Kiedyś  prosiłem  proboszcza  żeby   tym złodziejom  kazał  wrócić
ukradzione rzeczy w dzień wtedy kiedy jestem   ale żaden z tych żarliwych chrześcijan - złodziei  nie wrócił  skradzionych rzeczy
Maciej
(17-07-2016, 08:39)kryma napisał(a): [ -> ]
(17-07-2016, 08:21)lech.kuba napisał(a): [ -> ]Stolik super, widzę ze na tym drugim zdjęciu drążek jest założony, jedno tylko pytanie a czemu wedzarnia zamknięta na kłódkę, czyżby jakiś brzydki sąsiad, lubiący się załapać na cudze. :diabelek:

Ja mam takiego   sąsiada - żarliwego chrześcijanina   który  od czasu do czasu odwiedza moją  działkę  bo to jest dom  w którym nie mieszkam  i coś od czasu do czasu coś  przywłaszcza Więc założyłem  kłódkę . Ja go rozumiem  tego sąsiada  bo on to robi celowo  bo jak idzie  do spowiedzi i ma mało grzechów  to go proboszcz go opieprza  że przychodzi do spowiedzi  z tak małą ilością grzechów  i zawraca mu głowę Więc żeby  się było co spowiadać  to czasami  złodziejstwem  uzupełnia  ilość grzechów Kiedyś  prosiłem  proboszcza  żeby   tym złodziejom  kazał  wrócić
ukradzione rzeczy w dzień wtedy kiedy jestem   ale żaden z tych  żarliwych chrześcijan - złodziei  nie wrócił  skradzionych rzeczy
Maciej

Jak masz pewność, to zgłoś to na Policję. Oni są do tego.
Szkoda że tam nie mieszkasz, bo z fotek które już pokazałeś to ogród fajny, ja mieszkam na wsi i sobie bardzo chwalę, a jaka lokalizacji jeśli to nie tajemnica.
Pozdrawiam.
Lech
Stron: 1 2 3 4