Dzięki uprzejmości Jacka zamieszczam ponownie link do polecanej wcześniej strony
http://www.cdr.gov.pl/images/Radom/pliki...e%20A5.pdf. Teraz wyświetlają się też wcześniej niedostępne rysunki.
I jeszcze raz zachęcam do lektury i przemyślenia wniosków końcowych.
P.S.
Czy gdzieś można tanio zbadać swoje wyroby? Na WD piszą coś o 300zł za próbkę. To dla mnie stanowczo za drogo.
Pozdrawiam
Cóż robi emeryt jak mu się nudzie Robi różne rzeczy Ja stwierdziłem że przy wkładaniu i wyjmowaniu
produktów z wędzarni potrzebny jest jakiś stolik Więc zabrałem się i za 3 dni zrobiłem stolik 3 poziomowy
z drążkiem do wieszania mięs po wyjęciu (na zdjęciu nie założony)
Maciej
(17-07-2016, 07:57)kryma napisał(a): [ -> ]Pozdrawiam
Cóż robi emeryt jak mu się nudzie Robi różne rzeczy Ja stwierdziłem że przy wkładaniu i wyjmowaniu
produktów z wędzarni potrzebny jest jakiś stolik Więc zabrałem się i za 3 dni zrobiłem stolik 3 poziomowy
z drążkiem do wieszania mięs po wyjęciu (na zdjęciu nie założony)
Maciej
Popatrzyłem na zdjęcie i doszedłem do wniosku że trzeba tekst uzupełnić . Blaty zostały zrobione z płyt ceramicznych
Ja zrobiłem kilka stolików wykorzystując płyty ceramiczne . Płyty mają obrzeża zrobione z T - ownika Jeszcze jedno zdjęcie tego stolika ale bez zamontowanego dolnego poziomu
Stolik super, widzę ze na tym drugim zdjęciu drążek jest założony, jedno tylko pytanie a czemu wedzarnia zamknięta na kłódkę, czyżby jakiś brzydki sąsiad, lubiący się załapać na cudze.
(17-07-2016, 08:21)lech.kuba napisał(a): [ -> ]Stolik super, widzę ze na tym drugim zdjęciu drążek jest założony, jedno tylko pytanie a czemu wedzarnia zamknięta na kłódkę, czyżby jakiś brzydki sąsiad, lubiący się załapać na cudze.
Ja mam takiego sąsiada - żarliwego chrześcijanina który od czasu do czasu odwiedza moją działkę bo to jest dom w którym nie mieszkam i coś od czasu do czasu coś przywłaszcza Więc założyłem kłódkę . Ja go rozumiem tego sąsiada bo on to robi celowo bo jak idzie do spowiedzi i ma mało grzechów to go proboszcz go opieprza że przychodzi do spowiedzi z tak małą ilością grzechów i zawraca mu głowę Więc żeby się było co spowiadać to czasami złodziejstwem uzupełnia ilość grzechów Kiedyś prosiłem proboszcza żeby tym złodziejom kazał wrócić
ukradzione rzeczy w dzień wtedy kiedy jestem ale żaden z tych żarliwych chrześcijan - złodziei nie wrócił skradzionych rzeczy
Maciej
(17-07-2016, 08:39)kryma napisał(a): [ -> ] (17-07-2016, 08:21)lech.kuba napisał(a): [ -> ]Stolik super, widzę ze na tym drugim zdjęciu drążek jest założony, jedno tylko pytanie a czemu wedzarnia zamknięta na kłódkę, czyżby jakiś brzydki sąsiad, lubiący się załapać na cudze.
Ja mam takiego sąsiada - żarliwego chrześcijanina który od czasu do czasu odwiedza moją działkę bo to jest dom w którym nie mieszkam i coś od czasu do czasu coś przywłaszcza Więc założyłem kłódkę . Ja go rozumiem tego sąsiada bo on to robi celowo bo jak idzie do spowiedzi i ma mało grzechów to go proboszcz go opieprza że przychodzi do spowiedzi z tak małą ilością grzechów i zawraca mu głowę Więc żeby się było co spowiadać to czasami złodziejstwem uzupełnia ilość grzechów Kiedyś prosiłem proboszcza żeby tym złodziejom kazał wrócić
ukradzione rzeczy w dzień wtedy kiedy jestem ale żaden z tych żarliwych chrześcijan - złodziei nie wrócił skradzionych rzeczy
Maciej
Jak masz pewność, to zgłoś to na Policję. Oni są do tego.
Szkoda że tam nie mieszkasz, bo z fotek które już pokazałeś to ogród fajny, ja mieszkam na wsi i sobie bardzo chwalę, a jaka lokalizacji jeśli to nie tajemnica.
Pozdrawiam.
Lech