Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Licznik odsłon nie działa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zauważyłam, że licznik odsłon nie działa - najlepiej to widać przy poście "Sokowirówka do 300 zł" - liczba odpowiedzi 2, wyświetleń 0
Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale dzisiaj w ogóle nie mogłem otworzyć strony forum. Na dwóch różnych komputerach. Jakies angielskojęzyczne komunikaty. Na stronie widać zakładki, ale na forum wejść nie mogłem. Po kliknięciu linka o problemach logowania, strona otwierała się w nowej karcie w identyczny sposób. Zanim udało mi się otworzyć obecną zakładkę, miałem mnóstwo poniższych komunikatów, które zajmowały pół strony :(

"MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance."
(23-12-2015, 01:14)marmur napisał(a): [ -> ]Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale dzisiaj w ogóle nie mogłem otworzyć strony forum. Na dwóch różnych komputerach. Jakies angielskojęzyczne komunikaty. Na stronie widać  zakładki, ale na forum wejść nie mogłem. Po kliknięciu linka o problemach logowania, strona otwierała się w nowej karcie w identyczny sposób. Zanim udało mi się otworzyć obecną zakładkę, miałem mnóstwo poniższych komunikatów, które zajmowały pół strony :(

"MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance."

Nie tylko Ty tak masz...
Czyli to powód do zmartwienia. Zanim mogłem teraz napisac posta musiałem przebrnąć przez kolejne bariery typu :
"Token not found in session. Refresh your web browser." :(
Wczoraj też miałem takie komunikaty i problemy z wejściem na forum.
Potwierdzam. U mnie działo się dokladnie to samo, ale na tapatalk działało wszystko poprawnie.
U mnie też.
A nie jest to czasem cena jaką się płaci za korzystanie Wordpress'a :(
Przepraszam, to była moja sprawka. Wczoraj późnym wieczorem zabrałem się za poprawkę tego błędu, co się licznik wyświetleń wątku nie aktualizował. Trochę to trwało, ale dzisiaj rano już wszystko wróciło do normy: licznik wyświetleń się już aktualizuje poprawnie. Tych błędów - o których piszecie - też już nie powinno być.