04-12-2007, 21:00
Skrzych
04-12-2007, 21:01
Cytat:Wysłane przez Witek
Facet, to w hajd parku też będziecie kontrolowali? Spadaj na drzewo w głęwne wątki i... najlepszego na drogę.
Tutaj jest off. Jak nie łapiesz klimatów off Broadway - nie żyjesz...
Witoldzie - nie wiem, dlaczego obrażasz biednego przykopę...
Nadal proszę o umiar w wypowiedziach.
Krzysztof
04-12-2007, 21:04
Krzysiu! Uważasz, że śmiałbym obrażać KOGOKOLWIEK ponad personel tego przybytku pn. wino.org....?
04-12-2007, 21:07
Co do tytułowej dyskusji to tak naprawdę mam wrażenie nie miała ona jeszcze miejsca... Ludzie kochani można się nie zgadzać,, można się nie lubić, można sie sprzeczać ale róbmy to w sposób cywilizowany.
Rozmawiajmy, używajmy argumentów racjonalnych i merytorycznych bo to co się od paru godzin na forum jest po prostu żałosne...
Najbardziej przykro mi dlatego bo uważałem to miejsce za jedno z niewielu w internecie, w Polsce, swoistą przystań gdzie takie wartości jak kultura, szacunek, mądrość, rozwaga, szczerość cokolwiek znaczą.
Rozmawiajmy, używajmy argumentów racjonalnych i merytorycznych bo to co się od paru godzin na forum jest po prostu żałosne...
Najbardziej przykro mi dlatego bo uważałem to miejsce za jedno z niewielu w internecie, w Polsce, swoistą przystań gdzie takie wartości jak kultura, szacunek, mądrość, rozwaga, szczerość cokolwiek znaczą.
przykopa
04-12-2007, 21:08
Cytat:Wysłane przez Skrzych
Facet, to w hajd parku też będziecie kontrolowali? Spadaj na drzewo w głęwne wątki i... najlepszego na drogę.
Tutaj jest off. Jak nie łapiesz klimatów off Broadway - nie żyjesz...
Witoldzie - nie wiem, dlaczego obrażasz biednego przykopę...
Nadal proszę o umiar w wypowiedziach.
Krzysztof
Witek to fajny chłop ,ale nie ma wyraźnie dzisiaj dnia.
Dopadła go sfora psów , to odgryza się na lewo i prawo....
Przypomina mi się fraszka Mickiewicza ,,Golone czy strzyżone ?"
- bo tak wygląda teraz ta dyskusja
Maciek OiM
04-12-2007, 21:11
Ludzie, jakie jest prawdopodobieństwo,że Witek to jedyny sprawiedliwy, a reszta jest be. Poczytajcie i pomyślcie:
- Kto zaczął całą zwadę?
- Kto obraża?
- Kto napisał :
"Kacza kupa pn. Maciej wycina"
"Panie Macieju!
Jakbyś Pan do mnie tak face tooooo face .... zero gwarancji przeżycia! Jedynie UCZCIWY człowiek do mnie takie teksty może zapodawać, a Pan ....! Każden inny łebek musi bacznie uważać, bom chłopak z Pruszkowa i w ostatecznej konsekwencji sąd powszechny mnierozgrzeszyć będzie nad wyraz skory! "
"A ponadto Maciek, czy jak Ci tam w USC dali - na drzewo stąd! Tu tylko dla porządnych ludzi dzial jest!!! "
"OiM, spadać stąd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
- Kto zaczął całą zwadę?
- Kto obraża?
- Kto napisał :
"Kacza kupa pn. Maciej wycina"
"Panie Macieju!
Jakbyś Pan do mnie tak face tooooo face .... zero gwarancji przeżycia! Jedynie UCZCIWY człowiek do mnie takie teksty może zapodawać, a Pan ....! Każden inny łebek musi bacznie uważać, bom chłopak z Pruszkowa i w ostatecznej konsekwencji sąd powszechny mnierozgrzeszyć będzie nad wyraz skory! "
"A ponadto Maciek, czy jak Ci tam w USC dali - na drzewo stąd! Tu tylko dla porządnych ludzi dzial jest!!! "
"OiM, spadać stąd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Skrzych
04-12-2007, 21:12
Krzysiu! Uważasz, że śmiałbym obrażać KOGOKOLWIEK ponad personel tego przybytku pn. wino.org....?
To dlaczego kazałeś mu "spadać na drzewo"?
Przecież nic ci chłop nie zrobił...
Krzysztof
04-12-2007, 21:15
Cytat:Wysłane przez Maciek OiM
Ludzie, jakie jest prawdopodobieństwo,że Witek to jedyny sprawiedliwy, a reszta jest be. Poczytajcie i pomyślcie:
- Kto zaczął całą zwadę?
- Kto obraża?
Kto?
Wlasnie gdzies pytalem, jednak pytanie zostalo wyciete. Gdzie sie to wszystko zaczelo i dlaczego? Czy ktos kto forum tylko czyta a jest niezrzeszony moze sie dowiedziec czegos wiecej?
04-12-2007, 21:15
Cytat:Wysłane przez Witek Cięli!? Wiem kogo podcejrzewać o cięcia w MIODACHTia. WIEM kogo PODEJRZEWAĆ. Wszystkich? A logi (kopie wiszą przeciez na forum, można popatrzeć, jeśli komuś się tylko chce) mówią jednoznacznie, że nie ciął nikt. Owszem - jeśli się nie mylę, jest jedna jedyna możliwość, której w logach nie będzie - jeśli sam usuniesz swoje posty. Innej możliwości nie widzę.
04-12-2007, 21:18
mamcar, prawda jest taka, że każdy powinien wziąć kąpiel w lodowatej wodzie dla rozjaśnienia umysłu i ochłonięcia.
Maciek OiM
04-12-2007, 21:20
Cytat:Wysłane przez mamcar
... Gdzie sie to wszystko zaczelo i dlaczego? Czy ktos kto forum tylko czyta a jest niezrzeszony moze sie dowiedziec czegos wiecej?
Dzisiaj się zaczęło tutaj:
http://wino.org.pl/forum/showthread.php?tid=1829
Wcześniej były takie zagrywki Witka na forum wewnętrznym SWiMP, ale tam dostęp maja tylko zrzeszeni.
04-12-2007, 21:21
Ludzie!
Czy KTOKOLWIEK, KOMUKOLWIEK KAZAŁ lukać na ten topik? Nagle WSZYSTKO niemal zamarło i, dawaj, komentuje. A na drzewo! Na ryżowce i inne wina zimowe!!!
Kogo obchodzą moje problemy z zarządem SWiMP? To, że ja ma takie, a nie inne spojrzenie na świat winiarski w Polsce niż - najjjjjjjjjjjaśniejszy zarzad SWiMP - to ja je mam!!! Inni mogą mieć spojrzenia na przykład a'la Glasgow.
No to piszmy tutaj o tym co ma wino w Kornwalii w odniesieniu do Poznania, a nie co ja jestem wart w stosunku do OiM, No bo zawsze i tak przegram.
Czy KTOKOLWIEK, KOMUKOLWIEK KAZAŁ lukać na ten topik? Nagle WSZYSTKO niemal zamarło i, dawaj, komentuje. A na drzewo! Na ryżowce i inne wina zimowe!!!
Kogo obchodzą moje problemy z zarządem SWiMP? To, że ja ma takie, a nie inne spojrzenie na świat winiarski w Polsce niż - najjjjjjjjjjjaśniejszy zarzad SWiMP - to ja je mam!!! Inni mogą mieć spojrzenia na przykład a'la Glasgow.
No to piszmy tutaj o tym co ma wino w Kornwalii w odniesieniu do Poznania, a nie co ja jestem wart w stosunku do OiM, No bo zawsze i tak przegram.
Skrzych
04-12-2007, 21:23
Przeca wątek jest w Hajdparku i każdy może sobie luknąć i skrobnąć...
Krzysztof
Krzysztof
04-12-2007, 21:24
Czemu więc jest to zamykame?
Skrzych
04-12-2007, 21:26
Co jest zamykane?
Krzysztof
Krzysztof
04-12-2007, 21:28
Skrzych! Ty jesteśadmin, nie! No to spadaj z tej przestrzeni! Inaczej będziesz komuch.
Skrzych
04-12-2007, 21:37
Cytat:Ludzie korzystający z forum są ludźmi światłymi i kulturalnymi, nie preferują słownictwa wulgarnego oraz obrażającego kogokolwiek z forumowiczów.
Witku - łamiesz regulamin, którego notabene jesteś współautorem.
Nie widzę najmniejszych powodów, dla których nie miałbym pisać na naszym forum.
Krzysztof
04-12-2007, 21:40
Co Wy na to żeby zaprzestać tych kłótni na dzisiaj ?
Może należy zakończyć i przemyśleć wszystko do jutra ?
Dalsze wypowiedzi będą tylko podsycać emocje a i tak nic nie dadzą
Może należy zakończyć i przemyśleć wszystko do jutra ?
Dalsze wypowiedzi będą tylko podsycać emocje a i tak nic nie dadzą
04-12-2007, 21:40
Facet, spadaj stąd! Jeśli Wy, jakoo zarzad swimpchcecie uregulowac życie cvałego wszechświata - powodzenia!!!
Dostaliście zupełnego obłędu!!!
Dostaliście zupełnego obłędu!!!
04-12-2007, 21:46
excelencje trolle i mugole.................... nie tak dawno temu , nie tak daleko z tąd było kiedyś forum winiarskie a na nim byli fajni przyjaźni ludzie..........
teraz zaczynacie dziwne rozmowy , niby cacy ,niby lili ......... ale jeden drugiego by utopił w osadzie z baniaka .....
nie szkoda wam energii ? Mam trochę wentylków mogę kazdemu z osobna i imienia wysłać paczke byście se dmuchali kazdy we własny i tyli w dumie
teraz możecie mnie mugola złoić w gołą dupę ale tak to wyglada z boku !
kubeł zimnej wody na łby wszystkim .
nie pije do nikogo konkretnie ale do sposobu masz cos do kogoś to se piszcie na pw .
................................. <niesmak>
teraz zaczynacie dziwne rozmowy , niby cacy ,niby lili ......... ale jeden drugiego by utopił w osadzie z baniaka .....
nie szkoda wam energii ? Mam trochę wentylków mogę kazdemu z osobna i imienia wysłać paczke byście se dmuchali kazdy we własny i tyli w dumie
nie pije do nikogo konkretnie ale do sposobu masz cos do kogoś to se piszcie na pw .
04-12-2007, 22:01
Cytat:Wysłane przez winopijca
excelencje trolle i mugole.................... nie tak dawno temu , nie tak daleko z tąd było kiedyś forum winiarskie a na nim byli fajni przyjaźni ludzie..........
Zaciągnąłem trochę osadu właśnie, za daleko rura poszła.
04-12-2007, 22:02
Wita co? W hyde o bzdurach nie gadać!
Skrzych
04-12-2007, 22:03
Witoldzie - a teraz czymże Adrian ci zaszkodził, że każesz mu spadać?
Kolejny raz obrażasz użytkownika...
Krzysztof
Kolejny raz obrażasz użytkownika...
Krzysztof
04-12-2007, 22:06
Skrzych, w żadnym wypadku do Adriana bym tak nie wypalił. Tylko do ... Ciebie!!! Bo, kurwa, to nie jest Twoje miejsce! Wypierdalaj stąd! To jest miejsce dla odszczepieńców jak ja. A Ty - won!!!
Skrzych
04-12-2007, 22:07
Rozumiem, ze mnie nie lubisz...
Krzysztof
Krzysztof