Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Podsumowanie dyskusji...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Lolo, nie rób ciemności!

Skrzych

Cytat:Wysłane przez Witek
Facet, to w hajd parku też będziecie kontrolowali? Spadaj na drzewo w głęwne wątki i... najlepszego na drogę.
Tutaj jest off. Jak nie łapiesz klimatów off Broadway - nie żyjesz...

Witoldzie - nie wiem, dlaczego obrażasz biednego przykopę...
Nadal proszę o umiar w wypowiedziach.

Krzysztof
Krzysiu! Uważasz, że śmiałbym obrażać KOGOKOLWIEK ponad personel tego przybytku pn. wino.org....?
Co do tytułowej dyskusji to tak naprawdę mam wrażenie nie miała ona jeszcze miejsca... Ludzie kochani można się nie zgadzać,, można się nie lubić, można sie sprzeczać ale róbmy to w sposób cywilizowany.
Rozmawiajmy, używajmy argumentów racjonalnych i merytorycznych bo to co się od paru godzin na forum jest po prostu żałosne...
Najbardziej przykro mi dlatego bo uważałem to miejsce za jedno z niewielu w internecie, w Polsce, swoistą przystań gdzie takie wartości jak kultura, szacunek, mądrość, rozwaga, szczerość cokolwiek znaczą.

przykopa

Cytat:Wysłane przez Skrzych
Facet, to w hajd parku też będziecie kontrolowali? Spadaj na drzewo w głęwne wątki i... najlepszego na drogę.
Tutaj jest off. Jak nie łapiesz klimatów off Broadway - nie żyjesz...

Witoldzie - nie wiem, dlaczego obrażasz biednego przykopę...
Nadal proszę o umiar w wypowiedziach.

Krzysztof

Witek to fajny chłop ,ale nie ma wyraźnie dzisiaj dnia.
Dopadła go sfora psów , to odgryza się na lewo i prawo....

Przypomina mi się fraszka Mickiewicza ,,Golone czy strzyżone ?"
- bo tak wygląda teraz ta dyskusja:pomocy:

Maciek OiM

Ludzie, jakie jest prawdopodobieństwo,że Witek to jedyny sprawiedliwy, a reszta jest be. Poczytajcie i pomyślcie:
- Kto zaczął całą zwadę?
- Kto obraża?
- Kto napisał :
"Kacza kupa pn. Maciej wycina"
"Panie Macieju!
Jakbyś Pan do mnie tak face tooooo face .... zero gwarancji przeżycia! Jedynie UCZCIWY człowiek do mnie takie teksty może zapodawać, a Pan ....! Każden inny łebek musi bacznie uważać, bom chłopak z Pruszkowa i w ostatecznej konsekwencji sąd powszechny mnierozgrzeszyć będzie nad wyraz skory! "
"A ponadto Maciek, czy jak Ci tam w USC dali - na drzewo stąd! Tu tylko dla porządnych ludzi dzial jest!!! "
"OiM, spadać stąd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Skrzych

Krzysiu! Uważasz, że śmiałbym obrażać KOGOKOLWIEK ponad personel tego przybytku pn. wino.org....?

To dlaczego kazałeś mu "spadać na drzewo"?
Przecież nic ci chłop nie zrobił...

Krzysztof
Cytat:Wysłane przez Maciek OiM
Ludzie, jakie jest prawdopodobieństwo,że Witek to jedyny sprawiedliwy, a reszta jest be. Poczytajcie i pomyślcie:
- Kto zaczął całą zwadę?
- Kto obraża?
Kto?

Wlasnie gdzies pytalem, jednak pytanie zostalo wyciete. Gdzie sie to wszystko zaczelo i dlaczego? Czy ktos kto forum tylko czyta a jest niezrzeszony moze sie dowiedziec czegos wiecej?
Cytat:Wysłane przez Witek Cięli!? Wiem kogo podcejrzewać o cięcia w MIODACH :D
Tia. WIEM kogo PODEJRZEWAĆ. Wszystkich? A logi (kopie wiszą przeciez na forum, można popatrzeć, jeśli komuś się tylko chce) mówią jednoznacznie, że nie ciął nikt. Owszem - jeśli się nie mylę, jest jedna jedyna możliwość, której w logach nie będzie - jeśli sam usuniesz swoje posty. Innej możliwości nie widzę.
mamcar, prawda jest taka, że każdy powinien wziąć kąpiel w lodowatej wodzie dla rozjaśnienia umysłu i ochłonięcia.

Maciek OiM

Cytat:Wysłane przez mamcar
... Gdzie sie to wszystko zaczelo i dlaczego? Czy ktos kto forum tylko czyta a jest niezrzeszony moze sie dowiedziec czegos wiecej?

Dzisiaj się zaczęło tutaj:
http://wino.org.pl/forum/showthread.php?tid=1829
Wcześniej były takie zagrywki Witka na forum wewnętrznym SWiMP, ale tam dostęp maja tylko zrzeszeni.
Ludzie!
Czy KTOKOLWIEK, KOMUKOLWIEK KAZAŁ lukać na ten topik? Nagle WSZYSTKO niemal zamarło i, dawaj, komentuje. A na drzewo! Na ryżowce i inne wina zimowe!!!
Kogo obchodzą moje problemy z zarządem SWiMP? To, że ja ma takie, a nie inne spojrzenie na świat winiarski w Polsce niż - najjjjjjjjjjjaśniejszy zarzad SWiMP - to ja je mam!!! Inni mogą mieć spojrzenia na przykład a'la Glasgow.

No to piszmy tutaj o tym co ma wino w Kornwalii w odniesieniu do Poznania, a nie co ja jestem wart w stosunku do OiM, No bo zawsze i tak przegram.

Skrzych

Przeca wątek jest w Hajdparku i każdy może sobie luknąć i skrobnąć...

Krzysztof
Czemu więc jest to zamykame?

Skrzych

Co jest zamykane?

Krzysztof
Skrzych! Ty jesteśadmin, nie! No to spadaj z tej przestrzeni! Inaczej będziesz komuch.

Skrzych

Cytat:Ludzie korzystający z forum są ludźmi światłymi i kulturalnymi, nie preferują słownictwa wulgarnego oraz obrażającego kogokolwiek z forumowiczów.

Witku - łamiesz regulamin, którego notabene jesteś współautorem.

Nie widzę najmniejszych powodów, dla których nie miałbym pisać na naszym forum.

Krzysztof
Co Wy na to żeby zaprzestać tych kłótni na dzisiaj ?
Może należy zakończyć i przemyśleć wszystko do jutra ?
Dalsze wypowiedzi będą tylko podsycać emocje a i tak nic nie dadzą
Facet, spadaj stąd! Jeśli Wy, jakoo zarzad swimpchcecie uregulowac życie cvałego wszechświata - powodzenia!!!

Dostaliście zupełnego obłędu!!!
excelencje trolle i mugole.................... nie tak dawno temu , nie tak daleko z tąd było kiedyś forum winiarskie a na nim byli fajni przyjaźni ludzie..........

teraz zaczynacie dziwne rozmowy , niby cacy ,niby lili ......... ale jeden drugiego by utopił w osadzie z baniaka .....

nie szkoda wam energii ? Mam trochę wentylków mogę kazdemu z osobna i imienia wysłać paczke byście se dmuchali kazdy we własny i tyli w dumie

teraz możecie mnie mugola złoić w gołą dupę ale tak to wyglada z boku !
kubeł zimnej wody na łby wszystkim .

nie pije do nikogo konkretnie ale do sposobu masz cos do kogoś to se piszcie na pw .

................................. <niesmak>
Cytat:Wysłane przez winopijca
excelencje trolle i mugole.................... nie tak dawno temu , nie tak daleko z tąd było kiedyś forum winiarskie a na nim byli fajni przyjaźni ludzie..........

teraz zaczynacie dziwne rozmowy , niby cacy ,niby lili ......... ale jeden drugiego by utopił w osadzie z baniaka .....

nie szkoda wam energii ? Mam trochę wentylków mogę kazdemu z osobna i imienia wysłać paczke byście se dmuchali kazdy we własny i tyli w dumie

teraz możecie mnie mugola złoić w gołą dupę ale tak to wyglada z boku !
kubeł zimnej wody na łby wszystkim .

nie pije do nikogo konkretnie ale do sposobu masz cos do kogoś to se piszcie na pw .

................................. <niesmak>

Zaciągnąłem trochę osadu właśnie, za daleko rura poszła. :)
Wita co? W hyde o bzdurach nie gadać!

Skrzych

Witoldzie - a teraz czymże Adrian ci zaszkodził, że każesz mu spadać?

Kolejny raz obrażasz użytkownika...

Krzysztof
Skrzych, w żadnym wypadku do Adriana bym tak nie wypalił. Tylko do ... Ciebie!!! Bo, kurwa, to nie jest Twoje miejsce! Wypierdalaj stąd! To jest miejsce dla odszczepieńców jak ja. A Ty - won!!!

Skrzych

Rozumiem, ze mnie nie lubisz... :placze:

Krzysztof
Stron: 1 2 3 4