Cytat:Wysłane przez Witek
Skrzych, w żadnym wypadku do Adriana bym tak nie wypalił. Tylko do ... Ciebie!!! Bo, kurwa, to nie jest Twoje miejsce! Wypierdalaj stąd! To jest miejsce dla odszczepieńców jak ja. A Ty - won!!!
Pięknie... Wito, przechodzisz sam siebie.
Ponieważ działa cenzor forumowy, dla niezorientowanych: pierwszy wyraz jest na K, drugi na P i trzeci na K
Krzysztof
PS Witoldzie usunałeś posta który brzmiał:
Cytat:Ja, jako odszczepieniec ze SWiMP podobno znalazłem swe miejsce tutaj w tym schowku. I nagle, kurwa, wszyscy tutaj! A won stąd w pizdu! Uczesani, uszminkowani i nawet, kurwa, wyperfumowani, spadać stąd na drzewo! Tutaj jest miejsce dla takich jak ja, wyrzutków SWiMP, którzy nie mają miejsca w zdrowym ciele społeczeństwa
Jejka, jakże się cieszę, że wszelkioe światła forumne idą na mnie!
Cytat:Wysłane przez Witek Tutaj jest miejsce dla takich jak ja, wyrzutków SWiMP...
Nie, Witku. To w zamiarze miało być miejsce na tematy o rybkach, kotkach, pływaniu, fotografii i innych miłych rozrywkach, którym oddają się forumowicze, a co nie pasuje do linii przewodniej Forum.
Hyde Park nie zwalnia z elementarnych zasad kultury, co zostało zapisane w pierwszym, przyszpilonym temacie.
Tak jest, Macieju! O kotkach, rybkach i ... szczurach. No wybacz. Tak mi się jakoś wspomniało o naszym pierwszym spotkaniu u Agi, kiedy Ty robiłeś wĸłaśnie za szczura wobec nas, ludzi, którzy zakładali potem SWiMP. Takie skojarzenie, wybaczysz?
Cytat:Wysłane przez Witek ...wobec nas, ludzi, którzy zakładali potem SWiMP.
"nas", to znaczy kogo?
Bo na pierwszym Walnym SWiMP chyba byłem obecny, skoro wybrano mnie tam do Zarządu.
Bo u Agi, w rogu, siedział taki wytstraszony Ratatuj. Maciej było mu na imię
Cytat:Tutaj jest miejsce dla takich jak ja, wyrzutków SWiMP
Witku - przecie nie jesteś żadnym wyrzutkiem SWiMP - jesteś jego członkiem, i to - jako Cześnik Pomorski - wysoko postawionym członkiem stowarzyszeniowego estabilishmentu, do niedawna Cześnikiem Wielkim Koronnym.
Skąd u ciebie poczucie bycia wyrzutkiem?
Krzysztof
Lolo! A jesteś pewny, że udało Ci się zasłużyć?
Cytat:Wysłane przez sobek
Chyba sie zapisze do tego całego SWIMP Fajnie chyba tam Macie.
Zapisz sie, mowie Ci...fajnie jest...
A co tam u Was? Brody nie wyschly?
Lolo, na luzie. Jak zresztą zawsze!
Bierz luda i w knieję!
---
A obce obsrywatory (tak! obsrywatory, nie inaczej!) niech sobie patrzą w inne rejony. Jakżesz to miłe zaposiadywać za plecyma Zinsor Behuerde!
Nadal nie widzę odpowiedzi Witoldzie, skąd u Ciebie, Cześnika Pomorskiego poczucie bycia wyrzutkiem SWiMP...
[...]
A obce obsrywatory (tak! obsrywatory, nie inaczej!) niech sobie patrzą w inne rejony. Jakżesz to miłe zaposiadywać za plecyma Zinsor Behuerde!
Krzysztof
Użytkownikiem dnia jest Witek, który napisał 88 wiadomości
Krzysiu! Ja rozumieć w miarę możliwości wszelkie Twe galicyjskie niepozrozumienia. Ja - gdybym pisałał na hydeParku - ująłbym to następująco. U nasz w Kaszubolandii (i w miejscach pokrewnych - na Żuławach, na Powiślu i na Kociewiu) liczą się dokonania ludzi, a nie ich nadęcia. Po prostu my tutaj na północy zawsze patrzymy na człowieka pod kątem jego zdolności do NIEnadymania się. Czy muszę dalej Ci tłumaczyć....?
NIE jestem w temacie ale olaliście Witka . kRÓTKO I ZWIĘŻLE - olaliście chłopa , ktory zapewne was zakładał.....przed laty . Dobrych stron się nie zapomina . - a kraj ,. budujący na zapomnieniu - sam jest zapomniany.
Cytat:Wysłane przez Maciek OiM
Użytkownikiem dnia jest Witek, który napisał 88 wiadomości
dla Witka. Jaki jest dotychczasowy rekord na forum?
skymaster, wszakże jest to Polska. Ile jest w Polsce ulic Kwiatkowskiego? Oczywiście mając na względzie stosowne proporcje
Konrad, ja bym nie kląskał tak ochoczo, bo jaczejka OiM zliczy i poza SWiMP będziesz
[...]Czy muszę dalej Ci tłumaczyć....?
Qrka, chłopie - no jednak musisz.
Z wszystkich sił pragnę zrozumieć Twoja wypowiedź, że czujesz się "wyrzutkiem SWiMP". A przecież jesteś PEŁNOPRAWNYM członkiem Stowarzyszenia, piastujesz wysokie stanowisko Cześnika Pomorskiego. Skąd się zatem wziął "wyrzutek"?
Krzysztof
Wstyd niech będzie tym , którzy tak tego dokonali . Być może zazdrość spowodowała niechęć do Osoby .
pozdrawiam.( jak się kogoś stawia na stanowisko , to nie powinno się tego odbierać , bo kto daje i zabiera , ten.........)