Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Podsumowanie dyskusji...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4

Maciek OiM

Cytat:Wysłane przez lolo
In Nomine Dei Nostri Satanas Lucyferii Excelsi
Jesteś inteligentny, na pewno chciałeś to napisać?
Skrzych, ja Cię proszę, Ty, jako super moder ex caetedra - wypierdzialaj z hydaParka! Nie chcieliśie mnie w zarządzie - to sperdualajcie teraz.

Maciek OiM

Cytat:Wysłane przez Witek
Skrzych, ja Cię proszę, Ty, jako super moder ex caetedra - wypierdzialaj z hydaParka! Nie chcieliśie mnie w zarządzie - to sperdualajcie teraz.

SAM przecież zrezygnowałeś z bycia Prezesem! Nikt Cię nie przymuszał, nikt nie wnioskował o usunięcie Ciebie z tej funkcji.
Cytat:Wysłane przez skymaster29
NIE jestem w temacie ale olaliście Witka . kRÓTKO I ZWIĘŻLE - olaliście chłopa , ktory zapewne was zakładał.....przed laty . Dobrych stron się nie zapomina . - a kraj ,. budujący na zapomnieniu - sam jest zapomniany.
Jednak nie. Dla przypomnienia. Założycielami SWiMP są: Krzysztof Górka i Maciej Zasławski. Widnieje to w odpisie KRS.
A OiM! Najmądrzejsi na Wschodniej Ścianie? Wywalać na ścianę pode Białorusią i sprawdzać mi się tam jak należy! Tutaj jest (jeszcze) wolny kraj!
Cytat:Wysłane przez Maciek OiM
In Nomine Dei Nostri Satanas Lucyferii Excelsi
Jesteś inteligentny, na pewno chciałeś to napisać?

Tak, jestem agnostykiem, więc mam to w żupu (ie? zapomniałem rosyjskiego, dawno to było).

EDIT: :hahaha:
W żopie.

Skrzych

Wstyd niech będzie tym , którzy tak tego dokonali[...]
Czego dokonali? Wyboru Witka na stanowisko Cześnika Pomorskiego?
Chybaś sie chłopie szaleju objadł - Pomorze to najprężniej działający Oddział, a i ja sam korzystałem z miodowej akcji Witka...

Krzysztof
Za przeproszeniem - DZIECI!!!!!!!!! ( bawiący się nieładnie)!!!! NIKT tu teraz nie jest w temacie , a ze swoich poczynań - sami sobie odpokutujcie)

Maciek OiM

Wstyd niech będzie tym , którzy tak tego dokonali . Być może zazdrość spowodowała niechęć do Osoby .
pozdrawiam.( jak się kogoś stawia na stanowisko , to nie powinno się tego odbierać , bo kto daje i zabiera , ten.........)

Kolego - Witek sam zrezygnował, nikt go nie szkalował, nikt mu stanowiska nie odebrał.
Jesteś mniej więcej w moim wieku - proszę o choć odrobinę szacunku - choćby ze względu na wiek Pana Witka.
:) ( nie wywalaj mnie z forum:)

Skrzych

Kto cię nie chciał? - przecież razem składaliśmy rezygnację na Walnym w Usnicach, razem wycofaliśmy rezygnację na walnym w Oleśnicy i tym razem ty SAM samodzielnie złożyłeś rezygnacje na Walnym w Poznaniu. Notabene wykręciłeś mi tym samym numer, jako że była między nami umowa, że dokończymy razem całą kadencje Zarządu...

Krzysztof
W najwyższym stopniu uwielbienia najwyższych władz SWiMP oraz nie wiem czego jeszcze uprasza się o wypierdaczanie ww władz w swe rejony z hydeparka!
Usunięto nieprawomyślnych do hajdparka i co? Policje tajne i dwupłciowe + OiM mają nasz szpiegować?
Spoko! Ino niech się w rozmowy wolnego ludu nie wcinają! Ciąć!? Życie! My odżyjemy. Po Was nawet smrodu nie będzie :D
Cytat:Wysłane przez Witek Bo u Agi, w rogu, siedział taki wytstraszony Ratatuj. Maciej było mu na imię :)
Co do Ratatuja - pojęcia nie mam, ale nie siedziałem w rogu. Nie byłem też chyba wystraszony. Powinieneś to zauważyć, bo siedziałeś niedaleko. Znów Ci sie Witku pochrzaniło... Albo kłamiesz celowo.

Skrzych

Witoldzie - Hyde Park został stworzony dla wszelkich rozmów o wszystkim i o niczym DLA KAŻDEGO - dla Ciebie, dla mnie i pozostałych kilku tysięcy użytkowników forum niezależnie od ich funkcji...
I nie zmieniaj tematu - dlaczego czujesz się "wyrzutkiem" i kto cię nie chciał w zarządzie?

Krzysztof
GDZIE MÓJ POST O DZIELENIU NA DWA?

EDIT: i zazdrości - no to k... już szczyt wszystkiego 3 minuty nie minęły
Nie byłem n igdy na żadnym zlocie....
ale nie wyobrażam sobie zlotu waszego z Panem Witkiem - jak chłopu w oczy spojrzycie????!!!!!!!!!!!!!!!! Bądżcie ludzcy!!!!!!!!!!!
Fakt! Maciej siedział pod obrazem! Czy był wystraszony? No pewnie, po raz pierwszy na salonach. Potem taż jeszcze był kilka razy. W przyszłości? Będziem lukać....
Skrzych, Ty zadebiutowałeś na hajdparku wycięciem topika! Brawo! Tyle tylko, że nie wmawiaj, że jesteś ROWNOPRAWNY.
Brody obciekają smołą i siarką... :diabelek:

Niezle sie ubawilem :hahaha:
Nie zupelnie o to mi chodzilo....ale moze byc i tak :lol:

GDZIE MÓJ POST O DZIELENIU NA DWA?

Zapewne zostal podzielony na dwa i losy tej drugiej czesci sa nieznane :lol:

Skrzych

Skrzych, Ty zadebiutowałeś na hajdparku wycięciem topika! Brawo! Tyle tylko, że nie wmawiaj, że jesteś ROWNOPRAWNY.
Przeciez Hyde Park jest moderowany jak wszystkie pozostałe działy forum. To że można pisać o wszystkim nie oznacza że można łamać regulamin. Jeżeli użytkownicy zaczęli uzywac słownictwa w rodzaju "obsrywali" i temu podobne - zareagowałem.

Krzysztof
Krtzysztof! Masz totalnie pełną kupę racji w tym ustępie!!! Tyle tylko, że to TY, TY, TY jako pierwszy dokonałeś resekcji w Hyde Parku. Wiesz, w końcu tytuł Pierwszego Sekatora SWiMP byłby nie od rzeczy :)

Skrzych

No - Ja Ja Ja - i co z tego?
Usunąłem pewnie kilka tysięcy tematów z tego forum, z całą pewnością Ty również usunąłeś kilka tysięcy... I co z tego? - taka jest nasza rola w tym grajdołku .

Krzysztof
Stron: 1 2 3 4