04-12-2007, 22:55
04-12-2007, 22:56
Skrzych, ja Cię proszę, Ty, jako super moder ex caetedra - wypierdzialaj z hydaParka! Nie chcieliśie mnie w zarządzie - to sperdualajcie teraz.
Maciek OiM
04-12-2007, 22:57
Cytat:Wysłane przez Witek
Skrzych, ja Cię proszę, Ty, jako super moder ex caetedra - wypierdzialaj z hydaParka! Nie chcieliśie mnie w zarządzie - to sperdualajcie teraz.
SAM przecież zrezygnowałeś z bycia Prezesem! Nikt Cię nie przymuszał, nikt nie wnioskował o usunięcie Ciebie z tej funkcji.
04-12-2007, 22:58
Cytat:Wysłane przez skymaster29Jednak nie. Dla przypomnienia. Założycielami SWiMP są: Krzysztof Górka i Maciej Zasławski. Widnieje to w odpisie KRS.
NIE jestem w temacie ale olaliście Witka . kRÓTKO I ZWIĘŻLE - olaliście chłopa , ktory zapewne was zakładał.....przed laty . Dobrych stron się nie zapomina . - a kraj ,. budujący na zapomnieniu - sam jest zapomniany.
A OiM! Najmądrzejsi na Wschodniej Ścianie? Wywalać na ścianę pode Białorusią i sprawdzać mi się tam jak należy! Tutaj jest (jeszcze) wolny kraj!
Cytat:Wysłane przez Maciek OiM
Cytat:Wysłane przez loloJesteś inteligentny, na pewno chciałeś to napisać?
In Nomine Dei Nostri Satanas Lucyferii Excelsi
Tak, jestem agnostykiem, więc mam to w żupu (ie? zapomniałem rosyjskiego, dawno to było).
EDIT:
04-12-2007, 22:59
W żopie.
Skrzych
04-12-2007, 23:00
Cytat:Wysłane przez skymaster29Czego dokonali? Wyboru Witka na stanowisko Cześnika Pomorskiego?
Wstyd niech będzie tym , którzy tak tego dokonali[...]
Chybaś sie chłopie szaleju objadł - Pomorze to najprężniej działający Oddział, a i ja sam korzystałem z miodowej akcji Witka...
Krzysztof
04-12-2007, 23:01
Za przeproszeniem - DZIECI!!!!!!!!! ( bawiący się nieładnie)!!!! NIKT tu teraz nie jest w temacie , a ze swoich poczynań - sami sobie odpokutujcie)
Maciek OiM
04-12-2007, 23:02
Cytat:Wysłane przez skymaster29
Wstyd niech będzie tym , którzy tak tego dokonali . Być może zazdrość spowodowała niechęć do Osoby .
pozdrawiam.( jak się kogoś stawia na stanowisko , to nie powinno się tego odbierać , bo kto daje i zabiera , ten.........)
Kolego - Witek sam zrezygnował, nikt go nie szkalował, nikt mu stanowiska nie odebrał.
04-12-2007, 23:03
Jesteś mniej więcej w moim wieku - proszę o choć odrobinę szacunku - choćby ze względu na wiek Pana Witka.
( nie wywalaj mnie z forum
( nie wywalaj mnie z forum
Skrzych
04-12-2007, 23:04
Cytat:Wysłane przez WitekKto cię nie chciał? - przecież razem składaliśmy rezygnację na Walnym w Usnicach, razem wycofaliśmy rezygnację na walnym w Oleśnicy i tym razem ty SAM samodzielnie złożyłeś rezygnacje na Walnym w Poznaniu. Notabene wykręciłeś mi tym samym numer, jako że była między nami umowa, że dokończymy razem całą kadencje Zarządu...
Krzysztof
04-12-2007, 23:04
W najwyższym stopniu uwielbienia najwyższych władz SWiMP oraz nie wiem czego jeszcze uprasza się o wypierdaczanie ww władz w swe rejony z hydeparka!
Usunięto nieprawomyślnych do hajdparka i co? Policje tajne i dwupłciowe + OiM mają nasz szpiegować?
Spoko! Ino niech się w rozmowy wolnego ludu nie wcinają! Ciąć!? Życie! My odżyjemy. Po Was nawet smrodu nie będzie
Usunięto nieprawomyślnych do hajdparka i co? Policje tajne i dwupłciowe + OiM mają nasz szpiegować?
Spoko! Ino niech się w rozmowy wolnego ludu nie wcinają! Ciąć!? Życie! My odżyjemy. Po Was nawet smrodu nie będzie
04-12-2007, 23:05
Cytat:Wysłane przez Witek Bo u Agi, w rogu, siedział taki wytstraszony Ratatuj. Maciej było mu na imięCo do Ratatuja - pojęcia nie mam, ale nie siedziałem w rogu. Nie byłem też chyba wystraszony. Powinieneś to zauważyć, bo siedziałeś niedaleko. Znów Ci sie Witku pochrzaniło... Albo kłamiesz celowo.
Skrzych
04-12-2007, 23:07
Witoldzie - Hyde Park został stworzony dla wszelkich rozmów o wszystkim i o niczym DLA KAŻDEGO - dla Ciebie, dla mnie i pozostałych kilku tysięcy użytkowników forum niezależnie od ich funkcji...
I nie zmieniaj tematu - dlaczego czujesz się "wyrzutkiem" i kto cię nie chciał w zarządzie?
Krzysztof
I nie zmieniaj tematu - dlaczego czujesz się "wyrzutkiem" i kto cię nie chciał w zarządzie?
Krzysztof
04-12-2007, 23:09
GDZIE MÓJ POST O DZIELENIU NA DWA?
EDIT: i zazdrości - no to k... już szczyt wszystkiego 3 minuty nie minęły
EDIT: i zazdrości - no to k... już szczyt wszystkiego 3 minuty nie minęły
04-12-2007, 23:12
Nie byłem n igdy na żadnym zlocie....
ale nie wyobrażam sobie zlotu waszego z Panem Witkiem - jak chłopu w oczy spojrzycie????!!!!!!!!!!!!!!!! Bądżcie ludzcy!!!!!!!!!!!
ale nie wyobrażam sobie zlotu waszego z Panem Witkiem - jak chłopu w oczy spojrzycie????!!!!!!!!!!!!!!!! Bądżcie ludzcy!!!!!!!!!!!
04-12-2007, 23:12
Fakt! Maciej siedział pod obrazem! Czy był wystraszony? No pewnie, po raz pierwszy na salonach. Potem taż jeszcze był kilka razy. W przyszłości? Będziem lukać....
04-12-2007, 23:13
Skrzych, Ty zadebiutowałeś na hajdparku wycięciem topika! Brawo! Tyle tylko, że nie wmawiaj, że jesteś ROWNOPRAWNY.
04-12-2007, 23:16
Cytat:Wysłane przez lolo
Brody obciekają smołą i siarką...
Niezle sie ubawilem
Nie zupelnie o to mi chodzilo....ale moze byc i tak
Cytat:Wysłane przez lolo
GDZIE MÓJ POST O DZIELENIU NA DWA?
Zapewne zostal podzielony na dwa i losy tej drugiej czesci sa nieznane
Skrzych
04-12-2007, 23:18
Cytat:Wysłane przez WitekPrzeciez Hyde Park jest moderowany jak wszystkie pozostałe działy forum. To że można pisać o wszystkim nie oznacza że można łamać regulamin. Jeżeli użytkownicy zaczęli uzywac słownictwa w rodzaju "obsrywali" i temu podobne - zareagowałem.
Skrzych, Ty zadebiutowałeś na hajdparku wycięciem topika! Brawo! Tyle tylko, że nie wmawiaj, że jesteś ROWNOPRAWNY.
Krzysztof
04-12-2007, 23:23
Krtzysztof! Masz totalnie pełną kupę racji w tym ustępie!!! Tyle tylko, że to TY, TY, TY jako pierwszy dokonałeś resekcji w Hyde Parku. Wiesz, w końcu tytuł Pierwszego Sekatora SWiMP byłby nie od rzeczy
Skrzych
04-12-2007, 23:25
No - Ja Ja Ja - i co z tego?
Usunąłem pewnie kilka tysięcy tematów z tego forum, z całą pewnością Ty również usunąłeś kilka tysięcy... I co z tego? - taka jest nasza rola w tym grajdołku .
Krzysztof
Usunąłem pewnie kilka tysięcy tematów z tego forum, z całą pewnością Ty również usunąłeś kilka tysięcy... I co z tego? - taka jest nasza rola w tym grajdołku .
Krzysztof