Zaczęła mi się zapełniać skrzynka PW więc usunąłem starsze wiadomości. Licznik zapełnienia poczty nadal jednak wskazuje poprzedni stan i każda kolejna wiadomość zmniejsza ilość miejsca.
Jakby ktoś, coś...

Usuń jeszcze z folderu "Usunięte".
Ok. Nie zauważyłem. Dzięki za podopowiedź. Temat do zamknięcia.
Edit.
Czy w sytuacji gdy skrzynka się zapełni w 100% kolejne wiadomości będą nadpisywane a najstarsze usuwane automatycznie ?
Czy jest możliwość zwiększenia pojemności skrzynki PW. No jakoś tak jest, że często szkoda usuwać z różnych względów wiadomości (np. z adresami, ważnymi informacjami, dyskusjami itp.) a tu skromny limit wali po łbie.
Czy aż tak wiele miejsca zajmują one na serwerze? Jeśli tak to jestem skonny zrobić akcję i się dorzucić na hosting.
Świadomość, że trzeba zrobić miejsce na kolejne posty zniechęca do pisania PW i wqrza bo ograniczenie jakoś wydaje się zbyt restrykcyjne.
Wiem, że pewna dyscyplina musi być, ale uważam, że limit jest zbyt skromny.
(29-06-2016, 19:53)tata1959 napisał(a): [ -> ]Wiem, że pewna dyscyplina musi być, ale uważam, że limit jest zbyt skromny.
Popieram. Właśnie musiałem usunąć część wiadomości z informacjami, które wolałbym zachować.
Obecnie jest ustawione 200 ile by Was usatysfakcjonowało ale realnie. 300 - 400?
Pawle, myślę, że 500 to jest zupełnie przyzwoita ilość i jakoś tak rozsądnie brzmi

A nie możecie cytować poprzednich wiadomości przy wysyłaniu nowych? Wtedy można usuwać z "usuniętych" i "wysłanych".
Ja z czystej ciekawości zapytam, czy faktycznie macie po 200 wiadomości w skrzynkach?

Ja 75 i chyba żadnej nie usunąłem. Ale inni więcej korespondują.
Warto też opróżnić folder usunięte wiadomości bo one także liczą się do łącznej ilości PW.
O tym napisałem na samym początku wątku.
Limit PW został zwiększony do 400 wiadomości.
(30-06-2016, 08:11)tasmol napisał(a): [ -> ]Limit PW został zwiększony do 400 wiadomości.
To już jest coś! Dzięki łaskawco.

(30-06-2016, 08:11)tasmol napisał(a): [ -> ]Limit PW został zwiększony do 400 wiadomości.
Uff, mnie to też drażniło, brawo Taśmolku

Wielkie dzięki za zrozumienie i bardzo szybką reakcję.
Zależy ile kto ma wzrostu ...