Mój bank lokuje w kulki. więc mam poparcie w tej aukcji!
Mój to raczej w kulki pogrywa, dlatego i ja wziąłem udział w tej grze. Ale nie zapominam o relaksie i weekend spędziłem w Meksyku pod tym adresem:
[
attachment=22923]
To chyba efekt zakrzywienia czasoprzestrzeni o którym wspominałeś.
Masz fajnie, rozejrzyj się, czasem można tam kupić z przemytu takie buty. Są super!
Wkładasz i zostajesz inżynierem!
W buty inżyniera wszedłem ćwierć wieku temu. Teraz im dłużej pracuję, tym bardziej podoba mi się praca rybaka:
[
attachment=22925]
Zgłosiła się do mnie jedna "nieforumowa" Ela. Jest zainteresowana naszą aukcją, ale mówiła, że rejestracja na Forum jest dla niej "too sofistcated", czy cuś.
Zgodziłem się obstawić za nią...
Jak ona taka niepociumana, to niech sobie te buty kupi - do jej czapeczki będą jak znalazł - i niech się zajmie łowieniem ryb. Taaaakie sztuki można złapać:
[
attachment=22927]
Poza Elą, to jeszcze parę kobitek jest zainteresowanych...
Nie mogłem odmówić. Marzą o kulkach...
Te panie są z Brazylii. Przypominam sobie tę w środku z ostatniego urlopu

Taksówką tam jechałem

Kurczę! Sponsorki pchają się do mnie z kopytami. Takie zainteresowanie!
Szkoda, ze nie na Forum... To taka dziwna aukcja, gdzie chcemy kupić coś jak najdrożej...
Chyba sponsor - owie haha.
Ustrzeliłeś byka za 3060, a może nawet gender.
Tak sobie bujam w obłokach... Jak już zdobędę te kulki...
A ja teraz się dołożę i buty ani byk nie jest mi potrzebny 3090 to ode mnie.
(23-05-2016, 15:13)lech.kuba napisał(a): [ -> ]...buty ani byk nie jest mi potrzebny...
I to jest prawda, bez tego życie może być całkiem fajne. Ale jest coś, co dla faceta ma wartość większą niż perły czy inne szklane paciorki:
[
attachment=22934]
(23-05-2016, 19:20)jacuś napisał(a): [ -> ]Ale jest coś, co dla faceta ma wartość większą niż perły czy inne szklane paciorki:
I tu się Bracie nie mylisz...
Czarownicę widziałem, wrzeszczała coś jak nade mnę przelatywała...
[
attachment=22942]
Widzę pomyłkę w liczeniu

Ale niech będzie

No to końcówka...
Daję 3260
Ano, czas ucieka.
Przebijam na 3280