TEQUILA - Ty tu rządzisz!!
Daję 180, bo mam rodzinę na Zachodzie.
TEQUILA Twoje "kulki", Twoje zasady
190 gr
2 zł
Kulki zostaną u mnie. Zrobię se procę i będę strzelał nimi w niebo

To w zgodzie z zasadami daję
2.20
2.50 chociaż nie wiem po co mi one. Skoro nadają się do procy to se strzelę. Jednego.
Oj tata, nieładnie, przeskoczyłes 2,30 i 2,40 ale mimo wszystko może uda mi się wydłubać z emerytury jeszcze 2,70.

Tata do szkoły się wróć

nie wiem jakim cudem tyle wyliczyłeś.
Ostatnia kwota to
2,50
Lechu. "Wesołe jest życie staruszka...."
Poszalej chociaż raz porządnie i mnie przebij - stawiam 20 złotych, czyli 20*100=2000 gr.
Niby proste a taki problem

@tata z chęcią bym to zrobił ale niestety zaraz @TQUILA by mnie zrugał i przywołał do pionu, ale 2,60 dam , a co niech wiedzą że mam gest, wesołe jest życie staruszka.
(28-04-2016, 19:58)piksiak napisał(a): [ -> ]Niby proste a taki problem 
(28-04-2016, 18:50)tata1959 napisał(a): [ -> ]............... to se strzelę. Jednego.
Strzelił se

parę nawet

Licytuję 2.70, 2,80, 2,90, 3,00, 3,10,.......19,80, 19,90 i 20,00 zł!!!
Roberto - może tak być?
Lubisz się babrać w drobniakach, albo nie chcesz się szybko rozstać z tymi kulkami.
Będę cierpliwy. 2,70
Do 3 złotych licytuję

na szpaki amunicji potrzebuję

"Z zakładem jestem bardzo związany, szczególnie przez kasę zapomogową" - byłem, zapytałem, powiedzieli że przyznają w miarę szybko. Wezmę bo mi się koty pod oknem marcują, skurczybyki. Kto to widział, koniec kwietnia a im jeszcze głupoty w głowie.
3,10
Czego nie robi się dla teściowej - 3,30 zł.
Liczba postów nabitych w tej zabawie będzie odjęta? Bo można będzie się dorobić "guru" winiarskiego.
3,40zł po raz pierwszy

Odżałuję paczkę "Sportów", zdrowszy będę.
3,50
Niestety nie nabijesz sobie licznika przy tej aukcji - tylko czasowo.
Po akcji aukcji, jak temat poleci w kosmos, to zabierze ze sobą wszystkie posty.
Czy to znaczy, że będziesz z tego powodu mało licytował?
W słusznej sprawie i przy dobrej zabawie - warto.
3,60 zł - powaliło Was ??