Drajla skąd ta ostatnia trójka w Twojej stawce? Czyżby Ci się jeszcze łydki trzęsły i mózg był niedotleniony po szczęśliwym numerku

Tak czy siak ja daję o 10 groszy więcej, ile by to miało nie być.
Albo można dać się komuś* pobawić nimi - stawiam 13.30 PLN
*) - o dziecka niewinnej zabawie myślałem zbereźniki skończone!!!
(07-05-2016, 20:25)tata1959 napisał(a): [ -> ]...o dziecka niewinnej zabawie myślałem zbereźniki skończone!!!
O zabawie dzieci powiadasz? No to à propos dzieci i ich zamiłowaniem do kulek - córka mojej Teściowej (majuskuła jak zawsze nieprzypadkowa) lubi się bawić moimi.
A wracając do licytacji:
drajla dał 13,33
ja + 10 groszy,
tata daje 13,30
ja w tym momencie

i bez ingerencji TEQUILI sie nie obejdzie.
Ale jakby co To ja znów + 10 groszy.
(07-05-2016, 21:00)jacuś napisał(a): [ -> ]...................... i bez ingerencji TEQUILI sie nie obejdzie.
Ale jakby co To ja znów + 10 groszy.
No tak .......muszę im pomagać na każdym kroku..........

Jacka kwota na medykamencie ................stosownym do okoliczności nie radzenia sobie z wyliczeniem aktualnej ceny

Ciekawe kto trafi Grunwald

BANA draniowi za pisnie posta pod postem!!!
Z drugiej strony w słusznej sprawie.
Ot i zagwozdka.
Grunwald może i tak ale nie kulki

1420
Jakiej prowizji za co, no wiecie nie dość że chcę kupić to jeszcze jakąś prowizją straszą, może jeszcze marzę doliczą i podatek VAT.
1480 I CO GLUPIO WAM.
(07-05-2016, 18:24)piksiak napisał(a): [ -> ]Szklane kulki służą do wypełniania balona z trunkiem aby było jak najmniej w nim powietrza. (Duuuużo ich nieraz trzeba).
Właśnie o to mi chodziło. Czy do wypełnienia balonu są jakieś specjalne kulki, czy takie też się nadają?