27-04-2016, 14:01
Wzorem dawno minionych i zapomnianych już pewnie tradycji organizuję wielką aukcję .
Prawdziwa rzadkość !!!
Święty Graal Winiarstwa !!!
Niezwykle cenne, niezastąpione w niespodziewanych sytuacjach, pożądane przez wielu a dostępne tylko nielicznym wybrańcom mityczne ....................
SZKLANE KULKI
Prawdziwa rzadkość !!!
Święty Graal Winiarstwa !!!
Niezwykle cenne, niezastąpione w niespodziewanych sytuacjach, pożądane przez wielu a dostępne tylko nielicznym wybrańcom mityczne ....................
SZKLANE KULKI
Ten niezwykły artefakt wpadł w moje ręce całkiem przypadkowo, a jako że niegodzien jestem posiadać tak cenny dar postanowiłem wystawić go na aukcję forumową . Liczę na wielką hojność forumowiczów i sumę końcową mającą co najmniej kilka zer
Uzyskana kwota nie będzie pomnażała mojego majątku lecz zostanie przekazana na konto naszego kolegi Łukasza który wykorzysta je w wiadomym celu.
Tu odnośnik do wątku jeśli ktoś nie wie o co chodzi
Łukasz
Zaczynamy dzisiaj a kończymy za miesiąc czyli 25.05.2016
Cena wyjściowa to 10 groszy i o taką kwotę można podbijać. Proszę o poważne potraktowanie tematu i rozważne licytowanie.
Zwycięzca aukcji zobowiązany jest przelać wygrywającą kwotę na podane konto. Dobrze by było udokumentować fakt wykonania przelewu gdyż nie orientuję się czy Łukasz na bieżąco może sprawdzać wpływy. Po dokonaniu przelewu proszę podać swoje dane do mnie na PW abym mógł wysłać kulki.

Tu odnośnik do wątku jeśli ktoś nie wie o co chodzi
Łukasz
Zaczynamy dzisiaj a kończymy za miesiąc czyli 25.05.2016
Cena wyjściowa to 10 groszy i o taką kwotę można podbijać. Proszę o poważne potraktowanie tematu i rozważne licytowanie.
Zwycięzca aukcji zobowiązany jest przelać wygrywającą kwotę na podane konto. Dobrze by było udokumentować fakt wykonania przelewu gdyż nie orientuję się czy Łukasz na bieżąco może sprawdzać wpływy. Po dokonaniu przelewu proszę podać swoje dane do mnie na PW abym mógł wysłać kulki.
ZACZYNAMY ZABAWĘ !!!
Licytujemy po 10 groszy i kończymy 25 maja o północy.
fotki kulek dodam wieczorem bo mam na innym kompie
Tak to wyglądało kiedyś

Korek 1
Korek 2