A ja nie zapomnę dnia, kiedy Witek zaproponował mi wstąpienie do SWiMP. Opdowiedziałem, że jestem i zawsze pozostanę apolityczny.... echhhh..... nienawidzę ZAWSZE mieć racji... (już mam dość mania zawsze racji

)
I widzisz Andrzeju! Widzisz, że nie miałeś racji?! Widzisz kto zawiaduje?
Cytat:Wysłane przez Witek
Cytat:Wysłane przez Megana
Wituś
Z tego co pamięta mój starczy już umysł, to nie było nam dane się osobiście poznać...
Cóż,
panie Witoldzie. Nie było. Ale nawet Pigwa nie obraża się z powodu mówienia po imieniu - to powszechne w necie i na forach wszelkiego typu.
Cytat:Wysłane przez Witek
A co do meritum, to nie ja posiadam klucze do maszynki forumowej i nie zamierzam się tłumaczyć.
I znowu cóż. Nie zamierza pan. Ale według prawa to oskarżyciel powinien udowodnić winę, a na razie pan tylko dymi.
Z poważaniem -
mimo wszystko wciąż Megana a nie pani Małgorzata
Początek końca ...........................skoro już na ogólnym zaczyna się pranie brudów .

Pani Małgorzato! Tak trzymać! Ma Pani w tym miejscu wszelkie możliwe szanse popełnić wszelkie możliwe awanse. Ja osobiście bym współczuł.
Cytat:Wysłane przez TEQUILA
Początek końca ...........................skoro już na ogólnym zaczyna się pranie brudów .
This is the end... beautiful friend....
The end... of our elaborate plan... the end....
of everything that stands... the end
Cytat:Wysłane przez TEQUILA
Właściwie skoro do tego doszło publicznie to może faktycznie szeregowym (takim jak ja) odwiedzającym forum można by przedstawić problem co do meritum.
Niezależnie od problemu, wyrażam najgłębszą nadzieję, że tak, jak tradycyjne obiadki czwartkowe Augusta, tradycyjne zloty piątkowe Łodziaków, to tradycyjne zloty sierpniowe parparowskie będą kontynuowane? Niezależnie od szyldu/logo/nazwy/brandu/.../ Bo jak nie... to sam zacznę organizować zloty w Parparach...

Spoko, Andrzeju! Czy KTOKOLWIEK i GDZIEKOLWIEK informował, że obecny zarząd SWiMP w jakiejkolwiek swej części miałby się pojawić w Parparach w sierpniu 2008? A jeśli - się wyprowadzam

Ale Pan się miota Panie Witku,może Pan coś przeskrobał i teraz jak to bywa w życiu role się odmieniły i czas ponieść konsekwencje?
Zarzuciłem szybko okiem w Pana stare posty i z tą grzecznością to też różnie u Pana bywało,czasami lepiej niewiedzeć ilu się ma wrogów a ilu przyjaciół.
Ale popis dał Pan skarżąc się na forum źle zapakowną przesyłką ze znanego sklepu,jak można mieć w sobie tyle pogardy, zawiści i zaciekłości w obrzydzaniu innym forumowych użytkowników?
No ale co tam,pozdrawiam i życzę wytrwałości w robieniu szumu wokół własnej osoby
Tomek
VetFor, a miej 100 postów,, a nie ...4

I tak powoli rosnie nam jeszcze nowsza kadra do rzadzenia.
Slav, ale jaka ona sprawna i jak kierunek wiatru czuje!
No ale jakich postów Panie Witoldzie? bzdurnych,siejących ferment i ironię czy takich na poziomie, o winach,miodach itd.?
Z przyjemnością dopiszę we właściwym czasie te 95 tylko prosze mi dać szansę
Tomek
To pisz, ktoś Ci kiedyś przeszkadzał? Dawaj, stachanowiec

Następne 15000

Znów ktoś Witowi zaszkodził, wcześnie ukradł domenę, zbanował go, a teraz wyciął posty... Tylko, Kolega Witold zapytany o konkrety, nabiera wody w usta. Tak się składa, że engine forum loguje wszelkie wycinanie postów. W miodach nic wyciętego nie widzę, a już na pewno u Witka.
Proszę o konkrety, a w zamian wykręty i lawina pomówień. Ostatnio podobno ukradłem Stowarzyszeniu domenę, tak było, Panie Witku? A następnie ktoś (w domyśle ja) Pana zbanowałem. Tyle, że jedno i drugie okazało się po prostu kłamstwem z Pana strony.
Cytat:Wysłane przez greg_x
Tyle, że jedno i drugie okazało się po prostu kłamstwem z Pana strony.
Nie pierwszym i nie ostatnim...
No istna rewelka! Jestem oszustem i kłamcą! To czemu dotąd mnie znosicie jako moderatota w miodach? Jakbyście byli nieco bardziej logiczni - byłoby to bardziej wiarygodne.
Z racji odległości nie możecie sobie "dać po twarzy" moze szkoda łatwiej potem otrzeźwiec i zaczac myslec racjonalnie. Nie bede nikogo namawiac do rozwagi bo jeszcze i mnie sie dostanie. obserwuję tylko jako zwykly vox populi i myśle ze vox populi zaczyna sobie wyrabiać zdanie na rózne tematy...
pozdrawiam wciąż wszystkich i wciąż serdecznie
Nie no Witek, nie przesadzaj, to Ty nie wiesz ,że to musi działać w obie strony? Pan Tomek dla Ciebie ,Pan.
No widzisz, ja już wysiadam ,Ty widzę jesteś weteranem w sianiu fermentu i ja skromny (dla Ciebie Pan) Tomuś nie mam najmniejszych szans ani tym bardziej ochoty popisywać i podsycać Twoje niezdrowe podniety.
Idę sobie,użeraj się dalej tylko qrcze grono Twoich "wielbicieli" jakby się powiększa.
A wogóle,jak Ty sobie pójdziesz to ja z radością będę dalej studiował to fajne forum
Narazie Wicia
Witku. Niestety, prawda jest taka, że jesteś kłamcą, dobrze, że masz tego świadomość.
Jasne, Grzegorzu! Zapraszam Cię do tego samego kociołka u Belzebuba

Proszę przez 15-20 minut nie pisać niczego w tym topicu. Wszystko, co zostanie napisane - usunę. W ciągu tych 15-20 minut zamierzam zamieścić po kolei wszystkie zrzuty logów moderatorów z Panelu Administracyjnego Forum. Logi za cały dostępny okres (t.j. od 29.11. do 04.12.) pokazują wyraźnie, że w Miodach NIKT NICZEGO NIE CIĄŁ.
Ponieważ wiadomo, że Witek jest nieomylny, twierdzę, że kłamie celowo. Dokładnie tak samo, jak np. w przypadku kradzieży domeny. W obu przypadkach, poza oszczerczymi pomówieniami, Witek nie przedstawił żadnych dowodów z prostej przyczyny - dowodów być nie mogło, bo cała sprawa została wyssana z palca.
Informuję, że po raz ostatni udowadniam, że nie jestem wielbłądem. Nie będę więcej robił zrzutów z ekranu, po raz kolejny linkował Witkowych urojeń sprzed roku czy dwóch czy też jego obraźliwych postów. Każdy, kto ma odmienne od Witka zdanie zostaje jego wrogiem natychmiast - kilka postów wyżej do tego grona dołączyła Megana, którą Witek posądził natychmiast o ochotę na awanse i jakiś nowy chłopak z kilkoma postami.
Poniżej przedstawiam jasny dowód na to, że w miodach cięć nie było. Jeśli ktoś nie uwierzy logom, to już nie mój problem.