Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Aukcja dla Łukasza- nr 5
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
!!!PRODUKT KOLEKCJONERSKI!!!PRODUKT KOLEKCJONERSKI!!!PRODUKT KOLEKCJONERSKI!!!

Połącz przyjemne z pożytecznym, wspomóż forumowego kolegę przy widoku butelki wspaniałego trunku

Przedmiotem aukcji jest butelka kolekcjonerska z etykietą Żubrsinthe. rocznik listopad 2014 już nie produkowana, numer partii: lot 60,  zawartość tujonu 32 mg/kg, zamykana na korek grzybek i oryginalną folijkę. Przedmiotem aukcji jest butelka oraz etykieta, nie zawartość, która znajduje się w butelce

Uzyskana kwota  zostanie przekazana przez Wygrywającego na konto naszego kolegi Łukasza:

Fundacja Sedeka
Bank Citi Handlowy

35 1030 1508 0000 0008 1669 1036
Tytułem: 10440 - Grupa OPP - Łukasz Hahn

Aukcja trwa od dziś do 18-11-2016 do godz. 20:00

Cena minimalna to 90 zł, minimalne przebicie 10 zł lub wielokrotność 10 zł.

W przypadku uzyskania kwoty przekraczającej znacznie cenę oficjalną* dołączę do butelki dużej kolekcjonerskiej kolekcjonerską buteleczkę laboratoryjną na zakrętkę z lat 1960-1970 o pojemności 30ml.

Zwycięzca aukcji zobowiązany jest przelać wygrywającą kwotę na w/w  konto.

Proszę udokumentować fakt wykonania przelewu, gdyż nie orientuję się czy Łukasz na bieżąco może sprawdzać wpływy.

Po dokonaniu przelewu proszę podać swoje dane do mnie na PW abym mógł wysłać  przedmiot aukcji.

*jeśli taka butelka jest gdzieś jeszcze do dostania, to kosztuje min. 181zł
Na początek: 100 zł.
110 zł bo chciałem to mieć jak było dostępne ;)
(04-11-2016, 10:48)tasmol napisał(a): [ -> ]110 zł bo chciałem to mieć jak było dostępne ;)

Nadal możesz ją mieć... :)

Daję 200 zł
Ostro, panowie, czekamy na dalsze czyli kto da więcej?
Nie robię z gęby cholewy, że odchodzę, bo tak jest-i nie widzę zmian/konsekwencji wobec adwersarzy, ale cel jest zbyt światły, dlatego proszę o dalszą licytację, żebym wiedział czy to jednak SERVATOR uzupełni swoją kolekcję butelek kolekcjonerskich, a przede wszystkim wspomoże zbożny cel czy ktoś go ubiegnie?

DO DZIEŁA !
Aukcja zakończyła się sukcesem i wylicytowane przedmioty trafią do zwycięzcy, natomiast kwota na konto lukihah.
@Bogi, @SERVATOR, dziękuję Wam bardzo za inicjatywę i Waszą pomoc.
Na zdrowie Łukaszu. W tym roku przekażę na Ciebie też mój 1%. :)

Bogi dzięki za fajną aukcję.
Wylicytowana butelka, która dziś do mnie przyszła na razie pozostanie nietknięta. Kto wie jakie będą dalsze jej losy... ;)
Przy okazji dziękuję Ci również, za małą buteleczkę kolekcjonerską i próbki Twoich specjałów. Za jakiś czas pojawią się na forum ich recenzje.
Dzięki raz jeszcze.