Dzień Dobry,
czy znaleźliby się chetni na zakup szklanych butelek. W hurcie taniej.
Edit. aby skończyć zbędną dyskusję każdą osobę proszę o wpisanie pojemności i koloru nad jakimi się zastanawia.
Jakieś konkrety. Jakie butelki, jaki odbiór, cena?
Nie jestem ukrytym przedstawicielem jakiejś hurtowni. Nie szukałem bo sam w hurcie nie kupie a jak będą chętni to i owszem. Więc zainteresowani proszeni są o kropkę i ewentualnie ilość. Sam zależnie od ceny między 100 a 200 chciałbym.
Jako szary użytkownik mam się zdeklarować, że w ciemno biorę np. 200 szt. butelek? Nie wiem jaki mają kolor, pojemność, plastik, karton, szkło czy kamionka?
Ech..
Podaj konkrety to będą chętni, jak komuś przypasi.
Pozdrawiam
Z tym zadeklarowaniem się to nadinterpretacja, eufemistycznie nazywając. Mi zależy na szklanych butelkach co nie wyklucza żadnej pojemności i koloru w dalej wymienionych. A detale to butelka szklana 0.5 lub 0.7 lub 1l, dostosuję się. Wydaje mi się, że najlepsza biała aby pokazać kolor trunku ale tu też się dostosuję. Jaka cena? Jeżeli, ktoś myśli o zakupie butelek to wiadomo, że w hurcie będzie taniej.
Mi się Voda 750 podoba
http://klarglass.com/sloiki-oraz-butelki-ogolnodostepne
(13-12-2016, 17:53)mustang0018 napisał(a): [ -> ]Dzień Dobry,
czy znaleźliby się chetni na zakup szklanych butelek. W hurcie taniej.
Na tak postawione pytanie odpowiem TAK.
(13-12-2016, 20:05)alskarus napisał(a): [ -> ]Na tak postawione pytanie odpowiem TAK.
A ja NIE. Bo już kupiłem. W hurcie.
A możesz podać namiary na ten hurt

Wy to naprawdę jesteście przyzwyczajeni do lokowanie produktu.
Kolego proszę napisz o co Ci konkretnie chodzi z tą akcją.
Jak chcesz zorganizawać akcję zakupu butelek to powinieneś wiedzieć i się z nami podzielić szczegółami. Jak masz z nami bawić się w kotka i myszkę to daruj sobie.
Krzysztof kolega poszukuje kogoś kto akcję poprowadzi a sam się chce po prostu do niej podpiąć.
Może nie tyle ze ktoś poprowadzi akcje. bo możliwe że kolega i by się zakupem i dystrybucją zajął. Nie zmienia to jednak faktu że koledze jest całkiem obojętne jakie butelki zakupi natomiast pozostałym użytkownikom już nie. I tak na przykład ja będę optował za 0.75 Bordeaux Ciemne Oliwkowe a ktoś inny będzie wolał przeźroczyste 0.5l i tu powstaje konflikt interesów. Dlatego też bez wyboru przez prowadzącego konkretnego typu akcja niema szans powodzenia.
Popraw błędy - Administrator
Nie dogadam się z wami. Znalazłem 0,75l bordo oliwkowe po 0.8 gr netto. 860 na palecie. Po tym co widziałem aukcji prowadzić nie będę. Ale zachęcam kogoś do poprowadzenia.
Daj namiar jak jedna butelka jest po 0,8 grosza netto biorę 6 palet!!!
(15-12-2016, 18:07)mustang0018 napisał(a): [ -> ]Nie dogadam się z wami. Znalazłem 0,75l bordo oliwkowe po 0.8 gr netto. 860 na palecie. Po tym co widziałem aukcji prowadzić nie będę. Ale zachęcam kogoś do poprowadzenia.
Chyba po 0,80 zł ??
Aukcja, to jest coś innego.
Tobie chodzi raczej o wspólną AKCJĘ.
Skoro tak prawisz jak w w/w cytacie, to się z nami nie dogadasz.
Może to i lepiej dla forumowiczów.
0.8zł.
Bez osobistych wycieczek proszę.
Najpierw bądź precyzyjny w tym co piszesz a potem wymagaj od nas poważnego traktowania.
Kamil, po 0,8gr biorę 600 palet.
Przykro mi możesz wziąć maks 594

A ja myślałem, że czas komet to lato

Latem miały być wiśnie, teraz zima - są butelki.
Ciekawe co przyniesie wiosna
A teraz serio. Zróbmy tą aukcje. Butelki się przydadzą.
Ostatnio porozdawałem butelki, które mi się nie przydadzą -
- bo mam za dużo.
Edit:
Ale ostatnio kolega Sabahtani szukał źródełka szkła...
Jak sprawnie zorganizujesz swoją akcję - to, być może, zechce się przyłączyć...
Zawsze, to jeden rozkładacz kosztów więcej...
(16-12-2016, 19:55)mustang0018 napisał(a): [ -> ]...... tą aukcje.......
Mustangu nic z tego nie będzie choćby z jednej prostej przyczyny. No, może dwóch.
Po pierwsze nie szanujesz dyskutantów bo nie czytasz co do Ciebie mówią czego dowodzi choćby uparcie lansowana "aUkcja" zamiast akcja. W różny sposób koledzy próbowali Ci zwrócić uwagę, a Ty dalej swoje. Nie oczekuj więc poważnego traktowania.
Po drugie próbujesz zastosować znaną i nielubianą metodę "weźmy się i zróbcie to" co nie rokuje szans powodzenia bo jak widać po reakcjach tutejsi ludkowie na taki futer się nie nabiorą.
Pomyszkuj po forum to się przekonasz, że jak ktoś chce to robi akcję i najczęściej z powodzeniem. Jak mu ktoś chce pomóc to pomaga i tyle. Nie pamiętam jednak, żeby wyszło cokolwiek z systemu weźmy się i zróbcie to.
Nie zniechęcaj się jednak. Źle zacząłeś tym razem i tyle. Następnym wyjdzie Ci po mistrzowsku pod jednym wszak warunkiem - najpierw nabijasz a potem strzelasz.