Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Aukcja obrazu !!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
WITAM WSZYSTKICH! :lol:

LUIGI z pomocą swojej ŻONY obdarzył nasze Forum OBRAZEM domowej roboty, który postanowił wystawić na aukcji. Obraz jest oprawiony w stosowną ramę :big:

Wszystkie środki uzyskane ze sprzedaży owego dzieła przeznaczone będą na cele KONKURSOWE -> PATRZ TU

Aukcja trwa od dziś do 31.12.2007

Cena wywoławcza 10 zł.

UWAGA!!!

LICYTOWAĆ MOŻNA PODBIJAJĄC CENĘ O CO NAJMNIEJ 10 ZŁ !

PROSIMY, ABY WŁAŚCICIEL PRZEDMIOTU NIE BRAŁ UDZIAŁU W LICYTACJI !

Propozycje cenowe proszę wpisywać poniżej.
Wylicytowane dzieło zostanie przesłane temu, kto da najwięcej, na koszt wysyłającego.

Zwycięzca wpłaca wylicytowaną kwotę na konto:

50 1020 5558 1111 1340 5930 0043, Inteligo, Rafał Cieciura, ul. Diamentowa 50, 05-191 Nowe Pieścirogi. dopisek - "AUKCJA OBRAZ" albo coś w tym stylu + Nick.
30 zł
31 zł
113,12
etam 250
:jezor:
260,99 :fajka:
300
450
460,99
600,00
nie za ostro idziemy? aukcja trwa do 31.12 :diabelek:
610,99

Sztuka musi kosztowac.:uff:
Pigwie teraz ciężko! No, ale lepiej teraz niż za 3 m-ce, kiedy "papier" będzie po 1,50pln ;)
A gdzie to dzieło można zobaczyć? Bo padają tu wysokie stawki, więc i ciekawość we mnie wzbiera.
(Ciekawy też jestem, czy licytujący widzieli przedmiot licytacji ;) )

Skrzych

Widziałem osobiście i mogę powiedzieć, że obraz jest godzien...
Dziś obraz wrócił do domu po oprawieniu i jest gotowy.

Oto pierwsze ujęcie z użyciem flesza, jutro zrobimy jeszcze w świetle dziennym.
No, tu się prezentuje pięknie i godnie :spoko:
Trochę pomysłu, odpowiednie intencje, konsekwencja, talenty nieswoje, bo darowane, no i przestrzeń, gdzie wszystko to może zaistnieć - zawsze robią wrażenie.

:helo:
620,99
i niestety pasuje (zainteresowani wiedza dlaczego)
Trochę opóźniłam się z zakończeniem aukcji, za co przepraszam wszystkich :)
Oczywiście obraz zawiśnie w pięknych Włoszech, w przewiewnej i pachnącej winnym gronem posesji naszego conrada :1miejsce: Proszę Luigiego o poinformowanie spragnionego wieści conrada co do sposobu wysyłki, a conrada o podanie Luigiemu adresu i przelanie pieniążków na szczytny cel :big:
Pozdrawiam wszystkich amatorów sztuki domowej :helo: