Witam Wszystkich w zimowy poranek lutego roku 2006 poraz pierwszy na tym forum.
Wybrałem sobie nick jerzy gdansk, bo z takim od kilku już lat "występuję" w czacie "tylko dla czterdziestolatków" na wp.

Myślałem, żeby "przebić" Han-ka w długości wypowiedzi, ale chyba nie dam rady.
Jestem tu dzisiaj oficjalnie pierwszy raz, ale tak jak i Han-ka zaglądam na forum od kilku już lat.
No cóż, nieśmiały ze mnie jest facet, ale gadatliwy, jak już "co do czego dojdzie"

Siedzę dzisiaj na tym forum całą noc i pewnie nikt nie dowiedziałby sie o tym gdyby nie... Krzysztof Górka.
Tak, zamówiłem sadzonki w e-sadzonka i pochwaliłem się, że adres mam z tego forum. W odpowidzi na mój e-mail dostałem garść informacji i zapytanie pod jakim nickiem tu bywam.
... no więc w końcu się zarejestrowałem, i będę miał co odpowiedzieć Panu Krzysztofowi w następnym e-mailu do e-sadzonka.pl

... a jak się "rozpędzę", to może też zarejestruję się w Stowarzyszeniu...

Co by tu jeszcze napisać?...
Moje pierwsze wino(a może raczej "wino") zrobiłem jakieś cztery lata temu. Jedno było z porzeczek czerwonych, a drugie z winogron. Za każdym razem "wino" nie może się doczekać aż dojrzeje, well... (lubię słówko "well")... a to dlatego chyba, że lubię pić to moje winko( teraz bez tych znaczków" "

, chociaż bywa bardzo kwaśne i koledzy nie chcą go pić ) i gadać na czacie (wiadomo już jakim).

Well... W taki oto sposób od dzisiaj będę się "udzielał" nie tylko na czacie "tylko dla czterdziestolatków".

Kłaniam się wszystkim nisko, pozdrawiam i dziękuję za porady, które do tej pory przeczytałem na forum.