31-01-2007, 12:18
Witam!
Nazywam się Michał. Jestem z woj. Zachodniopomorskiego, zajmuję się głównie informatyką. Forum czytuję od kilku miesięcy, odkąd postanowiłem sobie znaleźć nowe hobby (które okazuje się interesujące). A zarejestrowałem się dopiero dzisiaj, bo pytań aż tak wiele do tej pory nie miałem
.
Moje pierwsze "dzieła" jeszcze dojrzewają, eksperymentowałem z winkiem jabłkowym (za namową bliskich całkiem naturalnie, czyli na dziko i bez żadnej chemii - co nie okazało się dobrym pomysłem, ale wtedy dopiero zaczynałem czytać Forum - zresztą jeszcze dojrzewa, może wyjdzie na wino) oraz śliwkowym (nie było co robić z kwaśnymi węgierkami, tym razem postąpiłem wg opisanych tu wskazówek, co zaowocowało całkiem udanym produktem, który znika zbyt szybko).
A teraz bulka na szafie ryżowe, trójniaczek i hibiscus - lubię eksperymentować, a moje butle są malutkie (5x5l) - też robione na podstawie przepisów z Forum, więc spodziewam się dobrych rezultatów.
Ogólnie cieszę się, że znalazłem taką skarbnicę wiedzy i pozdrawiam wszystkich winiarzy i winiarki
Nazywam się Michał. Jestem z woj. Zachodniopomorskiego, zajmuję się głównie informatyką. Forum czytuję od kilku miesięcy, odkąd postanowiłem sobie znaleźć nowe hobby (które okazuje się interesujące). A zarejestrowałem się dopiero dzisiaj, bo pytań aż tak wiele do tej pory nie miałem

Moje pierwsze "dzieła" jeszcze dojrzewają, eksperymentowałem z winkiem jabłkowym (za namową bliskich całkiem naturalnie, czyli na dziko i bez żadnej chemii - co nie okazało się dobrym pomysłem, ale wtedy dopiero zaczynałem czytać Forum - zresztą jeszcze dojrzewa, może wyjdzie na wino) oraz śliwkowym (nie było co robić z kwaśnymi węgierkami, tym razem postąpiłem wg opisanych tu wskazówek, co zaowocowało całkiem udanym produktem, który znika zbyt szybko).
A teraz bulka na szafie ryżowe, trójniaczek i hibiscus - lubię eksperymentować, a moje butle są malutkie (5x5l) - też robione na podstawie przepisów z Forum, więc spodziewam się dobrych rezultatów.
Ogólnie cieszę się, że znalazłem taką skarbnicę wiedzy i pozdrawiam wszystkich winiarzy i winiarki
