Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Jesteś tu nowy? Przywitaj się z nami.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witaj.
Poszukaj na forum o tarninówce "pacharan" (paciara).
Witam Serdecznie
Jestem Janusz.. :-)
Winka robię od 2013/2014 roku z mniejszym lub większym powodzeniem.
Wiedzę czerpie z tego  forum które czytam od jakiegoś czasu.

pozdrawiam
Witaj Janusz, witaj Heniu!
Witamy i Twoją mordkę. ;-)
Zanim coś napiszesz najpierw pomyśl  :tylek:
(05-12-2017, 17:43)miss napisał(a): [ -> ]Witam wszystkie miłe mordki obecne na tym forum : )

Cześć, po nicku podejrzewam że płeć piękna, pozdrawiam w imieniu wszystkich forumowiczów.
Jednak proponuję Ci zmienić w stopce "polskę" na Polskę, bo jakoś tak lepiej brzmi, jak się wie gdzie się żyje i mieszka :).
Witam wszystkich ;)
Witaj na forum.
Witam was miss i mandarynka90. Udanych nastawów.
Witam wszystkich serdecznie!

Od kilku miesięcy aktywnie przeglądam to forum ale stwierdziłem, że nadszedł czas aby się zarejestrować, przedstawić i włączyć w różne dyskusje :).
Na forum trafiłem jako fan różnego rodzaju nalewek, ale wiem, że wyroby własne są jak wirus :cool:   więc nie zdziwię się jak wkrótce dołączę do grona winiarzy, piwowarów, itd...

pozdrawiam wszystkich!
Tomek
Witaj!
Na to nie ma szczepionki.   :pijemy:
Witajcie :)
Dzień  dobry

Jestem Tomasz i serdecznie witam wszystkich!
Cześć Tomasz :)
Witaj!
Witam serdecznie wszystkich na tym wyjątkowym forum. Że jestem początkującym to mało powiedziane ale jak to mówią kiedyś trza zacząć.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Grzegorz
Cześć Grzegorz.
To dobrze trafiłeś.
Wiedzy na temat nalewek, win, miodów, piw i całej reszty, jest bardzo wiele.
Korzystaj i jak czegoś nie znajdziesz, to pytaj.
@mandarynka90 z "malborka"
@Tomasz1986 z "sopotu"

Witam was serdecznie i życzę wielu pomyślnych nastawów.

A tak przy okazji poprawcie nazwy swych miast, bo jakoś ja Gdynianin zawsze chętnie bywałem na Mońciaku w Sopocie, i na zamku w Malborku.
Witajcie. Piszcie co planujecie, co nastawiacie. Potrzebujemy tu nowych.
Cześć wszystkim! :)
Mam na imie Dawid. Jestem początkującym winiarzem, mam za sobą kilka średnio udanych win. Teraz próbuję zrobić wino z kiwi :)  Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)
Cześć Dawid, witaj na forum!
Ta kosiarka która tu działa w "swojej radosnej potrzebie cięcia" wywaliła kilka postów witających się osób. Rozumiem że z nudów można się zapomnieć , ale komuś może być na przykład przykro że przywitał się jak należy a .......ni ma śladu :)
Uwierz mi, że nie będzie im przykro bo te konta były "reklamiarzami". Jak Ci ich żal to podam Ci namiary email na te konta i wyślesz im laurkę na pocieszenie a w zamian dostaniesz ofertę wiagry albo mebli i zapewne wirusa.
Boullii ma rację:

http://www.phpbb.pl/forum/viewtopic.php?t=17425
Tu sposób na nie:
https://mybboard.pl/thread-62331.html
A tu baza...
https://mybboard.pl/thread-34918.html

Jest sposób na boty ale każdy nowy podczas rejestracji musi się właściwie wpisać, podwójnie. Boty tego nie potrafią bo to automaty. Już nie pamiętam szczegółów bo to dawno było ;)
Dodając mechanizm captcha(y) można wyeliminować 95%+ botów.