Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Jesteś tu nowy? Przywitaj się z nami.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć Ula. Cieszy przypływ Winiarek na forum.

monika7

(21-04-2018, 15:08)tata1959 napisał(a): [ -> ]Cześć Ula. Cieszy przypływ Winiarek na forum.

A może Ula jest nalewkarka albo modziarka? :diabelek: Tak czy owak, witaj Ula.
Oj!!! Moniko. Jak zwał tak zwał, ale Kobieta pozytywnie i alkoholicznie zaplątana, co jest bardzo cenne (poszukuję partnerki an wypady na ryby ;) ), jest zawsze entuzjastycznie witana (najlepiej na zlocie w Wysowej).
Hejka wam ;)
Witamy na forum :P
Witam!

Jestem z okolic Krosna na Podkarpaciu. Niedawno na poważniej podszedłem do tematu winiarstwa, w efekcie czego drożdżaki przerabiają oskołę i limonki na moje pierwsze winko. Trochę dziwny start... Ale dziwny to moje drugie imię.  No i właśnie to winko mnie do was sprowadza, a raczej błędy jakie popełniam w trakcie jego "produkcji". Ale o tym w innym temacie. 

Pozdrawiam!
Maciek
Witaj Maciek.
(09-05-2018, 12:57)Maciek_M napisał(a): [ -> ]Witam!

Jestem z okolic Krosna na Podkarpaciu. Niedawno na poważniej podszedłem do tematu winiarstwa, w efekcie czego drożdżaki przerabiają oskołę i limonki na moje pierwsze winko. Trochę dziwny start... Ale dziwny to moje drugie imię.  No i właśnie to winko mnie do was sprowadza, a raczej błędy jakie popełniam w trakcie jego "produkcji". Ale o tym w innym temacie. 

Pozdrawiam!
Maciek

Witam krajana z okolic :)
Witam bardzo serdecznie ;)

claire

Witam i o zdrowie pytam :) Klaudia, zakochana w czerwonym winie kłania się uprzejmie :)
Witam na forum :)
Cześć, fajnie do Was dołączyć ;)
Witaj Subtelna ;)
Cześć w sumie nie jest to mój pierwszy post ani nie robię pierwszego wina - mam już trochę doświadczenia.
Ale witam Was serdecznie. Na forum trafiłem przypadkiem szukając jednej porady. Postanowiłem więc dołączyć i powymieniać się doświadczeniami
Witamy serdecznie wszystkich nowych forumowiczów. :spoko:
Witam serdecznie ;)
dzien dobry,jestem nowa i mam nadzieje ze zdobede nowe doswiadczenia od was
Coraz więcej osób z Krakowa... witamy;)
Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego forum.
Witamy wszystkich serdecznie ;)
Witam wszystkich bardzo serdecznie! :)

Cieszę się, że trafiłam na to forum, z którego można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy.
Witam uprzejmie wszystkich forumowiczów, łączy nas jedna, przepyszna sprawa :) Pozdrawiam Łukasz
Witajcie Nowinki. Bawcie się smacznie.
Witam wszystkich winiarzy, nazywam się Darek i jestem wielkim fanem wina jak i piłki nożnej :)
Również witamy nowych winiarzy :)