Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Jesteś tu nowy? Przywitaj się z nami.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć tu Błażej, lubię jeździć po winiarniach w Europie, to takie jakby moje hobby już się stało :)
Witaj.,
To czekamy na pełne relacje z winnic. Rób dużo zdjęć. Udanej podróży.
Witam was.

nim2

Witam was. Heart
Witajcie Nowinki.

@czteryk czyli kkkk przypomniałeś/aś mi swoim nickiem taką anegdotkę z "Sensacji z dawnych lat" Romana Kalety, cyt. za http://www.interklasa.pl/portal/index/st...e_id=14649:
"Wśród bywalców obiadów czwartkowych nie zawsze stateczne wierszyki krążyły, celował w tym zwłaszcza Stanisław Trembecki. Ale i poważnym biskupom swawola literacka się zdarzała. Kiedyś król Stanisław August Poniatowski przejeżdżając z Adamem Naruszewiczem przez jaką wieś, zwrócił uwagę na dwuwiersz:
                       K.K.K.K
                       K.K.K.K
napisany na ścianie kuźni. Od razu zapytał biskupa – historyka o znaczenie owego skrótu. Naruszewicz odparł, że to napis związany z zawodem gospodarza:
           „Kowal kowalce kowalątko kuje,

Kowalka kowalowi kowadłem kieruje”.
Witam z dalekiej krainy.
Cześć Wszystkim nie cześciowanym.... ;)
Witam gorąco ;)
Hejka nie ma powitalni, także wykorzystam hyde park by powiedziec cześć.
Witam was  Heart
Siema
Miło mi tutaj gościć za sprawą wiśni :)
Witam wszystkich:)
Witam wszystkich forumowiczów.
Hej wam.
Witajcie.
Cześć Ewka z tej strony :)
Witam  Angel
Witam wszystkich,jestem graska.
Cześć wszystkim nowym.
Witam wszystkich forumowiczów
Pozdrawiam :)
Wprawdzie nie jest to mój pierwszy post, ale ostatnio napisałem tu cokolwiek w 2009 roku :D

Przez te lata zdarzało mi się zaglądać na forum w poszukiwaniu informacji, bo jest tu zawarty naprawdę ogrom wiedzy i doświadczeń... ale ostatnio naszło mnie aby bardziej aktywnie uczestniczyć w tej społeczności  :)

Tak więc "cześć" wszystkim i pozdrawiam!
Cześć  :)
Witam serdecznie :)
Witka "Nowiki". Udanych nastawów.
Jako raczkujący producent domowego winka i nie tylko witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Postaram się nie zadawać głupkowatych pytań, jeżeli jednak takowe zadam, proszę o wybaczenie - będzie ono wynikało z mojej niewiedzy.