Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Jesteś tu nowy? Przywitaj się z nami.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witamy serdecznie.
Cześć Wszystkim!   Blush
Witam serdecznie Wszystkich ;]
Witajcie ;)
Witam wszystkich!

Witaj, swoje pytanie zadałeś już  w innym temacie. Mod.
Cześć za namową kolegi - Erikos - postanowiłem do was dołączyć, uczę się uprawy winorośli i robienia wina 14 lat, wasze forum czasem podglądałem więc czas najwyższy na rejestrację. pozdrawiam :)
:spoko:
Witaj Marku.
Czemu usuwacie moje posty? Czuje się za komuny napastowany przez SB!
Nich Żyje wolna Polska!!!
(07-08-2018, 14:12)Duduś36 napisał(a): [ -> ]Czemu usuwacie moje posty? Czuje się za komuny napastowany przez SB!
Nich Żyje wolna Polska!!!

Witaj.

Na początek, przeczytaj jeszcze raz Regulamin Forum.
Ok, dzięki przeczytam
Witam wszystki, nowych i starych uzytkowników. przygode z domowym winem zacząłem jakis czas temu, ale efekt był słaby teraz wracam znowu z dużą dawką informacji zaczerpniętej na forum..
Czuwaj! Druhu.
Cześć i czołem :)
Ooooo. Wszelki Duch.....
Witaj Duchu
Witam wszystkich i dziękuję za przyjęcie na forum. Pozdrawiam.
Witajcie "nowiki" i bawcie się cierpliwie bo w "naszym fachu" inaczej się nie da ;)
Witam wszystkich serdecznie..pozdrawiam..Sławek z żoną.
Witam wszystkich na forum.
Marek.
Witam Pawel. Mam zamiar zrobić swoje pierwsze winko w życiu
Witajcie, witajcie.

(26-08-2018, 18:32)Pavvelek napisał(a): [ -> ]Witam Pawel. Mam zamiar zrobić swoje pierwsze winko w życiu

To dobrze trafiłeś. Forum, to "kopalnia" wiedzy i bardzo wielu pomocnych forumowiczów.
Cześć
Do tej pory czytacz, przyszła pora na rejestrację ;).
No to cześć ło-gurku i baw się dobrze i nigdy się nie zniechęcaj. Nawet jak dostaniesz joby od staruchów choćby tak starych jak ja.
Ogurek to kobieta może? Zapytam z nadzieją ;););)
Bo ogórek to facet.
Witam Wszystkich
Z tej strony Artur, mam przyjemność dołączyć do tak zacnego towarzystwa osób tworzących "magiczne" trunki ;)
Witam wszystkich. przeglądam forum od jakiegoś czasu i przyszedł czas na pierwsze pytania.

Pozdrawiam
Cześć Nowi. Bawcie się dobrze.