Witajcie winiarska braci!
Jestem Jaren i jestem z Rzeszowa. I nie boję się tego napisać

Już nie amator, jeszcze nie fachura.
Forum przeglądam od dawna, korzystam z doświadczeń i rad, a czasem z jakiegoś przepisu typu wynalazek (np. imbirowe w zimowych) - choć w domowym przetwórstwie wynalazki jak najbardziej wskazane.
Dojrzałem więc do rejestracji na najlepszym forum i wymiany doświadczeń, może i wnioski z moich przerobów komuś się nadadzą.
Z noworocznym pozdrowieniem
Jaren
(31-12-2014, 15:19)Jaren napisał(a): [ -> ]Witajcie winiarska braci!
Jestem Jaren i jestem z Rzeszowa. I nie boję się tego napisać 
Nie lękaj się. Tutaj Rzeszowian witamy z otwartymi ramionami

Witaj na Forum!
Witam ziomala! Nie obawiaj się tutaj nie biją za pochodzenie.

A nawiasem, Rzeszów jest piękny

Witam wszystkich serdecznie

Witam serdecznie,
Na imię mam Przemek, dopiero zacząłem przygodę z winiarstwem również mam nadzieję, że dzięki forum wszyscy będą zadowoleni z moich wyrobów

Witam, mam na imię Piotrek jestem z Krakowa. Przygodę z winami zacząłem dłuższy czas temu

z rożnymi efektami końcowymi

Po zagłębieniu się w forum wiem już co nieco,ale droga przede mną długa i kreta. Dziękuję za kopalnie wiedzy jaka jest TO miejsce. Pozdrawiam
Witam wszystkich gorąco. Pozdrawiam z Siemianowic Śląskich.
Witam wszystkich użytkowników !

Witamy wszystkich. Nasze forum to skarbnica wiedzy i to wiedzy wypracowanej latami. Zapraszamy do czytania i dyskusji
Witam wszystkich, na forum pojawilem sie w celu zrobienia swojego pierwszego wina, a takze w okresie letnim chce zrobic kilka roznych nalewek.
Pozdrowienia z okolic 3miasta

Witam Wszystkich Forumowiczów

Mariusz żyje sobie w lesie i zaczął fermentować. Pierwsze eksperymenty dały bardzo smaczne efekty i wiele zapału, ale jeszcze więcej pytań i stąd musiał wyjść z dziczy...
A pierwsze pytania już za chwilkę pewnie w odpowiednim wątku. Z góry i z dołu dziękuję za pomoc.
Witamy!

Życzymy samych udanych nastawów!

Witam serdecznie forumowiczów i przesyłam pozdrowienia z okolic Kielc!

)
hello forumowicze i forumowiczki
mam nadzieję nie zadawać nazbyt głupich pytań

(01-02-2015, 15:47)rucinsky napisał(a): [ -> ]mam nadzieję nie zadawać nazbyt głupich pytań 
Witaj!
Poczytaj, zapoznaj się z forum, fotogalerię produkcji wina oblukaj.
Wtedy sporo będzie jasne.
Witam wszystkich winiaczy;]. Zainteresowałem się tym o to hobby i dołączam do Waszej ekipy aby nabrać trochę doświadczenia od starych wyg mam nadzieje że służycie pomocą

Pozdrawiam Karol.
Służymy ,służymy , ale lubimy jak ktoś poczyta FAQ i zadaje mądre pytania ,witaj.
Dzień dobry
Forum czytam od lat (nie przesadzam), mam już na koncie kilka produkcji i mam nadzieję, że jeszcze szereg przede mną

Witam wszystkich w ten słonecznych dzień. Życzę udanych nastawów!
Witam mam na imię Andrzej mieszkam na śląsku w Zabrzu,Zacząłem robić wino od zeszłego roku i bardzo mi sie to spodobało .zrobiłem juz kilka win z winogron oraz z dzikiej róży.Wino wyszło super i najbardziej zadowolona jest moja teściowa i zona,choć ja uważam ze wino jest ciut za słodkie,ponieważ nie znam jeszcze wszystkich proporcji i mam nadzieje ze czegoś sie na tym forum nauczę i będę mógł liczyć na cenne porady
Witam wszystkich, jestem młodym wielbicielem domowego winka z Limanowej, zacząłem swoją przygodę w zeszłym roku i jestem bardzo zadowolony ze swoich pierwszych win. Swoją wiedzę opieram na doświadczeniach mojego dziadka i wieloletniej jego praktyce w tym temacie. Choć czytając forum stopniowo uświadamiam sobie jak bardzo wiele brakuje mi do profesjonalnego winiarza

Mam nadzieję że nauczę się na bazie Waszych doświadczeń, będę się dzielił swoimi spostrzeżeniami, choć patrząc na mój staż na początku może nie być ich zbyt wiele

Pozdrawiam!
Witajcie nowicjusze, przyjemnej lektury forum.
Witam Wszystkich