(01-08-2018, 05:26)tata1959 napisał(a): [ -> ]Może by jednak, wzorem innych for, wprowadzić możliwość dobrowolnych datków przeznaczonych na szeroko rozumianą działalność SWiMP?
Korzystamy ze "swimpowskiego" forum, rościmy sobie nawet często jakieś tam prawa. A jakby tak od czasu do czasu kilka złociszy przelać niechby chociaż na hosting było, a wtedy może i nagrody konkursowe by "lepiej wyglądały".
Tegoroczne nie są najgorsze ale to nie jedyny konkurs w roku - mam nadzieję.
Proponuję założenie osobnego wątku z podaniem konta oraz wpisywanymi nickami "darczyńców". Deklaruję na dobry początek dyszkę (10 PLN), którą przeleję po podaniu konta (bo mi się nie chce szukać).
Wątek "Darczyńcy Forum" założony.
Oto nr. konta;
Stowarzyszenie Winiarzy i Miodosytników Polskich
NR RACHUNKU PL 33 1440 1156 0000 0000 0536 5945
Poszło

dla dobra sprawy

Witam
Dobra rada, aby tak dalej poszło ślizgiem.
Każdy ma sam siebie tu wpisać?
Czy może Admin poinformuje gawiedź kto jest 'Darczyńcą Forum'?
Nie przywykłem do chwalenia się charytatywnymi wpłatami

Jasne, że się wpisuj.
Moim zdaniem, tu absolutnie nie chodzi o chwalenie, tylko o zdopingowanie forumowiczów do wpłat.
Jestem antyRODObis3.0. I dlatego wpłaciłem niezlustrowalną kwotę...
Majerotto, co jakiś czas będziemy publikować listę wpłat, aby była jasność. Jeżeli ktoś chce pozostać anonimowy, proszę nie podawać nicka w tytule przelewu.
Natomiast - tak jak napisał Drajla - wpis "wysłałem" to po prostu dopingowanie do wpłat. Nie ma nic wspólnego z chwaleniem się!
Ponadto, ponieważ temat wymyślony przez Henia cieszy się dużym odzewem, śpieszę z wyjaśnieniami. Mianowicie; koszty Forum, strony SWiMP, domeny, hostingu, księgowej itp pokrywane są całkowicie dzięki składkom kilkunastu członków SWiMP i pracy Witasa i Milbasa. Za którą to pracę pro bono, naszych cichych i jakże istotnych społeczników, po raz n-ty chylimy czoła! Kasiora z wpłat tytułem "Giełda komercyjna", w znacznej części, została lokowana na nagrody w konkursie w Wysowej. Natomiast dotacje z tego tematu, będą przeznaczone niechybnie, na kolejne konkursy. W pierwszej kolejności jednak, na medale w Wysowej.
(05-08-2018, 09:10)maciek19660714 napisał(a): [ -> ]Majerotto, co jakiś czas będziemy publikować listę wpłat, aby była jasność. Jeżeli ktoś chce pozostać anonimowy, proszę nie podawać nicka w tytule przelewu.
Natomiast - tak jak napisał Drajla - wpis "wysłałem" to po prostu dopingowanie do wpłat. Nie ma nic wspólnego z chwaleniem się!
Ponadto, ponieważ temat wymyślony przez Henia cieszy się dużym odzewem, śpieszę z wyjaśnieniami. Mianowicie; koszty Forum, strony SWiMP, domeny, hostingu, księgowej itp pokrywane są całkowicie dzięki składkom kilkunastu członków SWiMP i pracy Witasa i Milbasa. Za którą to pracę pro bono, naszych cichych i jakże istotnych społeczników, po raz n-ty chylimy czoła! Kasiora z wpłat tytułem "Giełda komercyjna", w znacznej części, została lokowana na nagrody w konkursie w Wysowej. Natomiast dotacje z tego tematu, będą przeznaczone niechybnie, na kolejne konkursy. W pierwszej kolejności jednak, na medale w Wysowej.
Dziękuję za obszerne wyjaśnienie.
Pozdrawiam i oczywiście wpłaciłem

Grosz do grosza, a będzie kokosza.
(12-08-2018, 13:58)drajla napisał(a): [ -> ]Grosz do grosza, a będzie kokosza.
Ja zasłyszałem coś podobnego:
Dycha do dychy i dzwonią kielichy

Proponuję po dyszce za każdy rok uczestnictwa. :-)
No to przegiąłem.

Dotychczasowe zestawienie wpłat darczyńców forum:
10zł - Erikos
100zł - Majerotto
10zł - wodzulol
10zł - Generał
10zł - Draila
10zł - tata1959
110zł - zbynek
-----------------
260zł RAZEM
Dziękujemy!
Kwotę około 200zł przeznaczamy niniejszym na dyplomy uczestnictwa oraz dyplomy za zajęte miejsca w IX OGÓLNOPOLSKIM KONKURSIE NALEWEK DOMOWYCH WYSOWA 2018.
Zbynekkk - wkurzyłeś mnie, nadepnąłeś na odcisk, honor, ambicję i spłonkę.
Kolejne 130 zł poszło w dniu dzisiejszym.
Dołączam się niniejszym do akcji...
Zestawienie wpłat darczyńców forum - rok 2018
10zł - Erikos
100zł - Majerotto
10zł - wodzulol
10zł - Generał
10zł - Draila
10zł - tata1959
110zł - zbynek
-------------------
SUMA 260zł
Powyższa kwota została przeznaczona na
IX OKND WYSOWA 2018.
------------------------------------------------------------------------------------
Kolejne zestawienie wpłat darczyńców forum - rok 2018
130zł - Generał
10zł - CITIZEN KANE
10zł - maciek19660714
-------------------
SUMA 150zł
Dziękujemy!
Poszło i ode mnie. Wy mi tyle razy pomagaliście, że mam okazję - choćby symbolicznie - się odwdzięczyć.
Ta rehabilitacja straciła na aktualności? Co z 1% w tym roku?
Wpłaty darczyńców forum - rok 2018 - kwota przeniesiona na rok 2019
SUMA 150zł
---------------------------------------------------------
Zestawienie wpłat darczyńców forum - rok 2019
20zł - lukihah
-------------------
SUMA 170zł
Dziękujemy!