Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Najdroższa whisky. Sprzedano ją na aukcji za ponad milion dolarów.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Trzeba zamówić parę skrzynek na Wysową 2019r. :nie_powiem:

https://facet.onet.pl/najdrozsza-whisky-...ow/ykz920f
Jedyny sposób to namówić właściciela żeby stanął do konkursu. Czyli w przyszłym roku w Wysowej konkurs domowych whisky.
Panie Azjato, uruchamiam swoje tajne zasoby na Wysową 2019. Dziś można je prze/wy/pod/kupić za mierne 300 tysi dolarów, bądź 250 tysi Ryjali Saudyjskich. Próbowałem jeszcze dziś wieczorem - zaprawdę powiadam ci - pychotka nad pychotkami.
Gdzie się kończy hobby, zaczyna głupawka albo pranie brudnej kasy?
Eee tam, moje najstarsze miody są bezcenne. To ja zadecyduje kto je wypije, a nie ilość wydanej na nie forsy.
Biorąc pod uwagę, że ma 42,8 vol nie wróżę, że jest warta tych pieniędzy-dużą kwotę generuje flaszka, a zwłaszcza etykietka, autorstwa żyjącego artysty, ale średnio znanego. Co więcej, z beczki wyszło kilkanaście flaszek, a nie jedna, tylko od roku, począwszy 2002 chyba, cenę cały czas windowali.
Chińczycy mają za dużo pieniędzy więc dlatego pojawiają się tak absurdalne kwoty. Transfery piłkarskie to już całkiem na głowie stanęły .
Mista Chinaman! I got GREAT whiskey! Own product, only USD 658.000 per bottle. Excellent value, great taste.

EDIT
If you like, I make special price for you - USD 798.000. Fantastic stuff!