Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Maciek gdzie przeniosłeś post kolegi, który prosił w tym wątku o radę w sprawie piwniczki bo nie mogę znaleźć?
Dlaczego to pytanie do Maćka?
Ja skasowałem, to jakiś spam. Gość był na forum 3 minuty i zdążył wstawić tylko reklamę jakiejś firmy robiącej gotowe piwnice. I tyle go widziano.
Dlatego do Maćka bo to jego wątek autorski i myślałem, że nie chce go zaśmiecać.
Maciek skoro wyciąłeś mój post z odpowiedzią dla Pawła to dlaczego nie wyciąłeś jego posta? Bo to administrator?
Zadałeś pytanie i padła wyczerpująca odpowiedź - to wszystko. Resztę sprzątnie się po czasie.
(20-07-2016, 17:50)kilis napisał(a): [ -> ]Dlaczego to pytanie do Maćka?
Paweł zadał mi pytanie, na które nie ma w tej chwili odpowiedzi bo ją wykasowałeś. Wychodzi na to, że jestem nie wychowany bo nie udzielam odpowiedzi na pytania. A tak nie jest!!!!
Masz rację, kwestia Twojego dobrego wychowania jest istotna i niezaprzeczalna - przywracam odpowiedź.
Cieszę się, że sprawa dobrego wychowania ma dla Ciebie znaczenie priorytetowe.
Maciek -> Link nie działa
404. That’s an error. Nie można znaleźć żądanego adresu URL na tym serwerze.
(do skasowania po moderacji)
Chyba naprawiłem. Napiszcie czy działa.
Poczekaj z oknami do listopada albo i później, będą prosili się abyś kupił.
Pewnie tak by było ale okna to - w dalszej kolejności - elewacja, a zima za pasem...
Co tak słabo z oknami na parterze? Wycinasz później, czy na widocznej ścianie będziesz rzucał filmy 3x6 ultrahd10k i jakie tam jeszcze?
E tam. To ściana na Saperavi albo inne CS.
Na parterze będzie piwniczka więc światło niewskazane. Część mieszkalna tylko na poddaszu.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10